3 Januari... Sundsvall...

Minnah vaknade tidigt och skulle tutta, hon vill väldigt gärna men eftersom det inte kommer speciellt mycket så byter hon bröst efter bara 2 sug och så häller hon på och byter i evigheter och hon vägrar då nappen helt.
 
Ninni tjatade skallen av mig också (kändes det som) och jag blev på dåligt humör över allt småtjafs om bland annat vem som valde och vad de valde att titta på på apple tv:n...
 
Göran fixade frukosten, de fick välja på gröt eller filoch sen blev det en spontantripp till Sundsvall för mig, Göran, Minnah och Towe, Towe fick följa för att födelsedagsshoppa eftersom hon fyller år på söndag. vad skulle vi då göra i Sundsvall, jo Göran behövde köpa grejer till nyaste bilen som han köpte efter att ha sålt en annan, den behöver ett avsassystem som är riktigt, det som sitter där nu är typ halvt och sen behövde jag några lådor från Ikea.
 
Blev att vi åkte sent och om hem sent men Casper och Jonna var hemma och fixade med middag och när vi kom hem var de yngsta nattade och allt var lugnt.
 
Har hunnit plocka lite i köket och packat upp det lilla som vi handlade på ikea och sen plockat mer lite mer småsaker som jag velat göra länge men det inte har blivit av, sånt som egentligen bara tar några minuter att fixa.
 
Duschat har jag också gjort, Lilly vaknade och ville att jag skulle sitta med henne och hon fick vänta tills jag var klar, kändes som att jag ville duscha först, hon satt och myste i soffan med Jonna och Meja under tiden.
 
Väldigt kort och virrigt inlägg känner jag men nu ska jag snart gå och lägga mig för i morgon väntar jobb, och jag håller tummarna för att inte förkylningen biter mer på mig än den redan gjort.
 
Puss å god natt
 
Gofisan som höll god min hela resan <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus