30 Januari, kallt och middag borta...

Det var kallt även denna dag, -22 minst! Men det är härligt att det är riktig vinter tycker jag med både kyla och snö. 

Pappan lämnade på förskolan, mamman satt klädde sig och satte sig sen och skrev in och planerade i kalendern, först den i köket och senare på kvällen på datorn. 

Åt lunch tidigt då jag skulle hämta Hilma på skolan vid 10.30 tiden, det blev snarare 10.40, vi skulle vara hos tandläkaren 11.20 och var i god tid och tandläkaren var 20 min sen. 
Allt såg bra ut, de hittade de underliggande hörntänderna i överkäken och det ser ut att bli trångt, det ska kikas på igen om 6 månader ca. 

In på Ica, köpa något till Hilma att äta och sen skjutsa henne till badet dit hennes klass anlände. 

Hämtade barnen på förskolan, köpte mellis innan och var på riktigt dåligt humör när jag kom hem. Ingen lyssnar och allt onödigt oliv så att de väcker Minnah bara genom att komma in i hallen även fastän jag minst 5 gånger sagt att hon sover. 

Väntade in skolbarnen som kom vid 15.00 och så fikade vi varm choklad och smörgåsar, vi skulle ära middag hos svärmor och det brukar bli lite senare så då brukar vi vara extra noga med mellis. 

Sotaren var här under tiden jag var i Svenstavik också, stod att han skulle komma någon gång mellan 12-16 och var nog ganska punktlig runt 12.00 tiden. 
Efter mellis spelade nästan alla spel, inte alla tillsammans utan uppdelat i oliks grupper och tiden gick ganska snabbt och snart var det dags att skjutsa Casper till bussen, han var varit hemma från skolan 1,5 dag pga ont i handen, sen gå ut i -19 grader och promenader till kvarteret brevidboch dukat bord 😍. 
Vi åt tillsammans igår för att fira Göran och Louie som fyllde år i måndags men då var varken jag eller Susanne lediga. 

Vi kom hem igen strax efter 20.00 och då var det march i säng, tog ett tag men vid 21.00 låg nog alla utan Jonna och Meja i sina sängar och jag spelade kort med Meja när Jonna nattade barnen. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus