4 Januari... jobbfredag

Jag bad Göran elda igår och han glömde nog av det inna han somnade på soffan, kyligt i morse men inte så att det egentligen var för kallt på något vis, bara väldigt svalt när Minnah vaknade redan vid 05.00 och inte tyckte jag skulle ha täcke på överkroppen när hon gosade in sig i mina bröst.
 
När klockan ringde vid 07.00 tiden sov alla, Minnah hade somnat om och vi båda hade fått lite mer sömn. Jag smög mig upp, gick ner i källaren och tände upp, startade diskmaskinen som också glömdes av igår innan vi lade oss och sen värmde jag mig lite gröt och åt frukost i lugn och ro, ett kokt ägg åt jag med.
Louie tassade upp när jag skulle till att äta men han bäddade jag ner i soffan med pappan, han ville se en film. När jag sen kom ut från badrummet efter att ha borstat tänderna och klätt på mig så satt även Theo i soffan under ett täcke.
Jag pussade de tre hej då och åkte till stan för att jobba.
 
Det är så otroligt tråkigt nu när det är plusgrader och regnar när det ska vara snö och krispigt, det blir en hemsk halka och den fina ljusa snön försvinner... det var superhalt att försöka ta sig upp längs gatorna genom stan efter att ha parkerat bilen vid storsjön.
 
Jobbdagen har varit bra, glada kollegor och trevliga kunder, jag hann ha lunch, dock blev jag sen på slutet (som typ alltid) men alla blev nöjda och glada, blev mest sen för att jag hade dubbla kunder på eftermiddagen, en nyansering och kur i verkningstiden för en annan kund.
 
Tankade innan jag styrde hemåt och kom innanför dörren en stund innan 22.00.
De små sover, någon hostar och hostar, tror det är Lilly, de mellersta och större barnen är fortfarande vakna men lugna, och de två största barnen är ute i garaget ;P
 
Värmt mat, spaghetti och köttfärssås, rosa/röd då denvar bombad med rödbetor och jag spetsade den med lite vitlökspasta innan jag rörde ihop allt och åt. En kopp te för mysfaktorn här på bordet intill och nu ska jag bara sitta här en stund.
 
Något knstigt har det varit med mina ögon idag, de har svidit av och till och tårats, jag har behövt blinka massor extra och extremt blev det efter att jag fick rethosta i halsen och sen tårades ögonen massor så fort jag sneglade åt samma håll sem en av lamporna i taket, det blev typ samma effekt som när man skär lök... knepigt!
 
Ninni sällskapar i soffan <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus