5 Januari...

I natt har jag inte sovit så vidare bra, svettats och så har både Lilly och Louie delat säng med mig och jag måste ha legat konstigt för jag hade ganska ont i ryggen när jag vaknade, eller så var det för att jag legat i mitten av sängen, halva jag på den hårda sidan och halva jag på den mjuka...
 
Minnah vaknade strax innan 06.00 och då var det bara mina bröst som gällde till en början men utan så många byten, sen kunde vi mysa lite när hon hade nappen med.
Hon klättrade till slut ur sängen och jag hörde hur hon bökade i köket, när jag kom in hade hon lyckats få upp ett av skäpen och burken men pepparkakor stod på bordet ;P
 
Jag fick ringa och väcka Jonna och Meja, de och Ninni skull följa med till stan idag, dels för att Jonna skulle hämta ut sina nya glasögon och dels för att handla upp julklappspengarna, b-h:ar stod högst upp på Jonnas shoppinglista.
 
Jag hade lite problem med att hålla mig vaken på vägen in, eller jag kände mig lite trött men när man lyssnar på en spännande bok går det ju bättre.
 
Jag har endast haft klippningar idag men jag har faktiskt för en gångs skull hållt tiderna och inte blivit mer än max 5 minuter sen och jag var även klar med min sista kund före kl 17.00! Men då behövdes det fixas lite i hyllorna inför kommande kampanj, Sanna hade redan börjat ordna så vi hjälptes åt med det sista, några saker kvar men det ordnar vi på måndag morgon.
 
Det blev en snabb tur till Rusta innan vi fick åka tillbaka för att barnen skulle äta på Max och sen åkte vi äntligen hemåt på hala vägar, läskigt att köra när man känner då och då att man glider... Jag vill ha tillbaka snön och minusgraderna!
 
När vi kom innanför dörren möttes vi av alla de små, de har varit mer vilda än tama berättade pappan och nu var det hög tid för dem att sova. Jag packade upp det lilla vi handlat, eldade, var på toa, bytte om och tog hand om disken som inte rymdes i diskmaskinen efter middagen. Inget jag egentligen behövde göra men jag mår bättre av att se en städad diskbänk än en stökig..
 
I morgon är det trettondagsafton, Towes födelsedag och Caspers (med K) namnsdag, eftersom det är en röd dag så är salongen stängd och jag ledig! Woho!
 
Nu ska jag vara lite social med mannen i mitt liv <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus