7 Januari och måndag = Jobb för mig...

Smög upp på morgonan, alla sov, Minnah som fortfarande i sin egna säng till och med!
Jag orkade inte koka gröt så det fick bli fil och müsli till frukost och jag tassade in till soffan och satt och åt den i all tysthet. I soffan låg Älklsingen och Lilly nerbäddade, kontigt att hon inte kommit in till mig och lagt sig...?
 
Resan in till stan gick bra, kom in i lagom tid för att inte behöva stressa innan kunderna brjade att droppa in på salongen.
Min första kund kunde inte komma då de ringt från röntgen och gett henne en återbudstid så vi bokade bara om tiden och jag hann ringa några samtal och ställa fram mer produkter till kampanjen, en arbetskamrat bytte alla stora reklamskyltar.
 
Linn kom in på salongen, sååå länge sen jag träffade henne nu, det var nog i somras som vi sågs sist! Gav henne en stooor kram, saknar henne massor! Hon hade bokat tid ho Frida för att klippa sig och göra en nyansering, såklart så blev det hur snyggt som helst, Linn är alltid fin, snygg och söt på samma gång.
 
Jag hade endast klippningar hela dagen igenom men det var rätt skönt det med, några små luckor här och var så jag blev inte speciellt sen heller, bara inför lunchen så klart, ganska typiskt men huvudsaken att man hinner få i sig lite mat.
Jag hade ingen kund inbokad sista halvtimman så med vad jag trodde var min sista kund tog jag det lite extra lugnt, men när han betalat såg jag att någon bokat in sig på nästa tid i sista stund, hade inte märkt honom när han smög in i salongen och satt där vid nedre ingången och väntade. Men trots att jag var sen till honom så blev jag inte mer än 30 minuter sen sammanlagt och då inkuderade det att plocka undan, sätta igång en maskin med tvätt och sist göra kassan.
 
Hade även medarbetarsamtal idag, vi har det ungefär 1 gång/månad och jag låg bra till föruom på försäljning till kunderna men så harde jag då bara jobbat knappt 2,5 dagar denna månad så det hinner jag garanterat ta igen, även om alla vet att Januari är en tuff månad för de flesta.
 
Stannade i Svenstavik på vägen hem och handlade fil och mjölk, lyssnar på en ny bok nu som heter "En dag i December" och jag har hunnit lite drygt halvvägs, spännande är den även om det kanske inte är den bästa bok jag läst/lyssnat på så är den heller inte dålig.
 
Fick sjasa in Meja i duschen när jag kom hem, hon väntar alltid in i det sista för att ev slippa duscha, hon tycker det är jobbigt att duscha, varför vet jag inte och hon kan inte själv riktigt svara heller.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus