8 Januari och skolstart...

Idag var det till att ha klockan ställd på 06.15 igen, upp tidigt för att koka gröt och väcka alla barn som såklart sover gott när de ska upp på skolan men på loven och helgerna kan de vakna tidigt minsann. 

Inatt kom det en del snö, Jonna som inte börjar skolan förrän i morgon var hemma men fick ingen sovmorgon, dock spenderade hon och pappan förmiddagen halvsovande i soffan. 
Efter frukost så duschade jag Theo och Lilly, de kom hem sp sen från påhälsningen hos Liam och Leia igår kväll så det hanns inte riktigt med då.  
Gick sen igenom dagispåsen och barnens ryggsäckar med extrakläder innan jag skjutsade dem till förskolan. De hade så bråttom in då de inte ens sa hej då i kapprummet. 

Jag fixade lunch och när vi ätit var det dags för älsklingen att åka och jobba, Minnah lade vi i vagnen för att sova och jag övertalade Jonna att följa med mig ut för att skotta. 

Vi var ute och skottade i en knapp timma och när vi kom in hann jag sätta mig med en kopp te i soffan och skriva lite på datorn. 

Vid 14.00 var det dags att hämta barnen från förskolan och sol alltid uppstår ett litet mindre kaos när alla barn kommer hem från skola och förskola. 

Jag försökte hinna med att få undan lite tvätt för att sen börja med middagen som idag fick bli Flygabde Jacob, var på affären innan och köpte bananer och matlagningsgrädde. 

Meja hade kompis men jag behövde verkligen hjälp med att sortera upp all ren tvätt som fanns i 4 olika tvättkorgar, Towe och kompis hjälpte också till så det gick rätt fort.   

Vid middagen gick ett glas sönder så humör och hormoner sprutar åt alla håll och kanter hos Jonna, men vi städade av rätt snabbt och middagen kunde fortsätta.

Efter maten var det några punkter som skulle bockas av, duscha Theo och Lilly, hämta Hilma som varit hos kompis, elda, fixa barn i säng, vika mer tvätt, diska undan sllt i köket efter middagen mm... 
jag fick hjälp sv både Jonna och Meja så resten kunde lägga sig och jag kunde ta köket. Jonna nattade de små och Meja fixade med mer tvätt. Jag hade dammsugit innan och jag hade egentligen list att stöda hela huset men det får bli en annan dag, köksgolvet blev i alla fall skurat ikväll. 

Jonna gick och duschade, plötsligt så vill hon klippa sv sig håret och ber mig. Jag undrar ifall vi kanske kan ta det i helgen men då erbjöd sig pappan, som just kommit hem från jobbet, att klippa så jag klippte istället. 
Meja ville också bli klippt och det är väl lika bra att ta båda på en gång. 

Lilly vaknade när jag klippte Jonna, har suttit med henne en stund men hon kom liksom sldrig till ro. 
Nu ligge thom i vår säng och väntar på mig så jag ska borsta ränkerna och lägga mig jag också. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Natti natt ❤️. 

Ps; hade skrovlig långt och lite mer ingående om dagen men jag nickade till och lyckades radera hela inlägget 😱. Nu fick det bli en kortare verson. 

Puss å kram 😍


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus