9 Januari... städning och bananplättar...

Gick och lade mig sent igår men somnade som en stock och tror inte jag vaknat någon gång alls förrän klockan ringde 06.00 i morse, visst hade jag gärna legat kvar men det var inte direkt jobbigt att kliva upp.
 
Göran var redan vaken, hson som sovit på soffan i natt igen, han får mer än gärna sova i sängen men han väljer själv soffan ibland, eller så blir det bara att han somnar ifrån och igår vet han att Lilly lade sig med mig.
Han jobbar idag och åkte vid 07.00, han var med en stund i köket när vi åt frukost.
 
Vi var klara med allt rätt tidigt denna morgon, redan vid 08.00 var förskolebarnen och Minnah påklädda och hade borstat tänderna, Theo kikade på youtube och de andra lekte, jag är tacksam att han satt där han gjorde för han kan bli något så fasligt rastlös när han inte har något att göra i väntan på att vi tex ska åka till förskolan ( tänker ordet dagis hela tiden men försöker vänja mig vid det nya "rätta" ordet).
 
Jag hade ganska tidigt till 99,9% bestämt mig för att städa idag, började ju som sagt med köket igår, så i väntan på att vi skulle åka till förskolan så började jag lite smått med att dammsuga och plocka leksaker, Lilly hjälpte mig.
När jag skurade golvet i köket igår kväll så passade jag på att ställa tillbaka köksmöblerna så som vi alltid haft förut, lite ombyte förnöjer men det blev lite väl trångt vid spisen, kändes väldigt bra och lättsamt i morse att det, det känns "rätt" igen.
 
När jag och Minnah kom hem sen igen så började jag med städningen ordentligt, fiskade fram alla leksaker under soffan och försökte få det så dammfritt som möjligt utan att flytta på den och sen var det bara att börja torka resten av alla golv, vid det här laget hade jag satt Minnah i sin stol där hon fick äta en banan och ett kex.
Sist men inte minst skurade jag badrummet, toaletten fick sig en dunderrengöring och handfatet med.
 
Klockan närmade sig 11.00 och Minnah började bli trött, jag värmde hennes lunch, själv åt jag en banan och sen det av hennes lunch som hon inte orkade. 
Bytte blöja och klädde på henne, stoppade ner henne i vagnen och där somnade hon innan vi ens kommit ut, dock tog det en stund innan jag hittade mina yllestrumpor och fick på mig kläderna för en promenad.
 
Jag tog bara en kortare pormenad på drygt 3km och när jag kom hem tömde jag diskmaskinen för att sen fylla den med disken efter frukosten och min lilla lunch som bestod av bananplättar :)
 
Nu ska jag strax klä på mig igen för att promenera till förskolan och hämta barnen, vill inte slita upp Minnah ur vagnen när hon sover.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus