Morgonfunderingar...

Vi kanske inte måste flytta till stan, lägenhet känns inte så snällt mot dem som inte vill bo stångt och utan frihet som tomt och garage och det blir nog ändå inte så lätt att sälja huset och vi kommer mest troligt inte kunna få chansen att köpa ett annat hus på väldigt många år.
Tänker att vi får bo kvar här, så småningom skaffa en större lägenhet till barnen som ska gå gymnasiet och så får vi övernatta där om vi jobbar flera dagar i sträck och på så vis spara in resekostnader.
Fortsätta betala på huset och ta hand om det bäst det går, renovera lite pö om pö och sen kan vi bo här i princip gratis när vi blir äldre.
 
Jag har också börjat fundera lite mer och mer på slutat om man ändå skulle haft en liten salong här hemma också och jobba hemifrån några dagar i veckan, kanske åka ut till dem som har svårt att ta sig iväg själv osv... dessa tankar har funnits förr men jag vill inte driva eget på heltid, det blir för tråkigt i längden.
 
Ja vi får se hur framtiden blir, jag gillar ju att ha kontroll ochveta i förväg eller i alla fall ha en plan så jag känner mig lite vilsen som det är nu, jag vill liksom ha något att ställa in mig på och inte bara leva oviss i nuet...
 
Jag och Jonna, som inte börjar skolan förrän i morgon, har varit ute och skottat lite snö nu efter lunchen, tog en knapp timma för oss att skotta hela uppfarten, framför garaget och framför bron och intill där vi ställer släpvagnen när vi kör in ved, snart är det dags att hämta barnen på förskolan, ska in på affären innan och så ska jag fylla i tider på schoolsoft...
 
Denna lilla stumpa sover gott ute i vagnen <3

Kommentarer
Postat av: Pappsen

Jag tror du har ganska rätt i dina funderingar, jag tror dessutom inte det skulle vara så roligt att hålla reda på alla barnen i stan eller dess närhet, och eftersom ni har ganska stor tomt kanske det går att få lov att bygga ut lite åt nått håll, vi har ju snackat om det förr att det skulle kunna gå och om man tar det pö om pö så behöver man inte sätta sig i skuld heller för att få till det, det kräver egentligen bara vilja som jag ser det och såklart en del energi och så, men jag tror säkert att Casper hjälper till och både du och Göran är ju både händiga och driftiga när det bär till, ett par rum på baksidan skulle kunna gå och att bygga ut köket framtill skulle också fungera, då kan ni ju dessutom bygga ut källaren åt samma håll och få mer plats till Veden inne, anpassa vedinlassningen så att den går smidigt o.s.v.

Jag tror på er jag :) <3

Kram Pappsen :)

Svar: Ja på något vis ska det nog lösa sig med tiden, det vet jag, men jag vill ha något att liksom ställa in mig på så slipper jag ödsla så mycket energi på att tänka omkring det hela.
Ved som uppvärmning kommer vi troligtvis inte fortsätta med i framtiden så inte större källare behövs men större kök, en tvättstuga, en extra toalett och några sovrum till vore inte helt fel.
Kram
Kimsan

2019-01-08 @ 17:26:44
Postat av: Nettan

Hej Kimsepimsen. Funderat lite. Du skulle behöva en puff av min kompis Hanna Johansson. Leta rätt på henne på fejan o läs vad hon har att erbjuda. Vet inte vad det kostar men kan kanske fixa kompispris.

Svar: Jag ska absolut kika 😊
Kimsan

2019-01-08 @ 19:36:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus