2 Mars... jobblördag

Blev ingen direkt sovmorgon men efter att ha varit ute med hunden så kunde jag ligga ochdra mig tills strax efter 07.00 i alla fall men sista 30 min var det minst 3 barn i sängen... och de låg inte direkt stilla...

I lagom tid till jobbet, torktumlaren strejkar så jag hängde under dagen handdukarna på krokarna för ytterkläder, en torkställning hade varit fint men inget som någon hann fixa under dagen. 

Det har verkligen varit fullt upp idag, lördagar är såna dagar då alla människor bestämmer sig för att ringa oxh boka tid eller komma in för att köpa produkter, jag valde att jobba större delen av min lunch för att underlätta för de andra då det konstant ringde och kom in kunder. 

Min sista kunde idag var mamma tillen av finalisterna i Melodifestivalen, finalen äger rum nästa lördag och då kommer hon att vara extra fin i håret med fräch färg och nyklippt. 

Göran hade bokat en biodate med Robert ikväll, Isak och Casper blev också med, de var påväg in till stan när jag skulle åka hem. 
Jag stannade efter vägen och köpte med mig mat hem, 4 små rätter från Chili i Brunflo,kändes lite extra lyxigt. 
Stannade även i Svenstavik för att köpa glass till Jonna och Towe som varit extra duktiga idag hälsade pappan, Towe som städat hel övervåningen själv idag och fixat köket efter middagen. 

Hilma hade haft lite feber idag, Melvin var uppe jättesent och spelade igår och Ninni var trött så de fick lägga sig vid 20,00 tiden, de små sov redan då och Meja nattade Minnah när jag hjälpte Towe med det sista i köket. 

Klockan är nu rätt sent, jag har eldat och gjort mig klar för sängen för en stund sen, varit it med vovven som nu sover brevid mitt huvud, Göran och killarna kommer väl hem sent tänker jag. 

Imorgon är det jobb och sen väntar 3 dagars ledigt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus