21-23 Mars...

Torsdag och fredag var det jobb på schemat, 2 riktigt bra dagar men trött som vanligt när jag kommit hem. Igår, fredag, blåste det massor på hemvägen men hem kom jag. 

Idag Lördag så försökte jag få lite sovmorgon, vaknade 06.00 men låg i sängen till 09.00, Göran var i vardagsrummet med barnen, jag klev upp några gången under morgonens försök att sova för att kissa, gå ut med hunden och hjälpa några av barnen med olika saker. 

Efter en rejäl frukost klädde vi på oss och gick ut i blåsvädret, ved behövdes ta in, barnen var duktiga och fyllde nästan hela rummet innan jag hann ut. Göran gick ut först för att försöka hinna dika för att få bort en massa vatten i carporten. Temperaturen var +6 grader och strålande sol. 
Jag stannade inne lite längre än de andra innan jag tog mig ut, passade på att gå en sväng med dammsugaren innan. 

På eftermiddagen, innan middagslagning blev det en tur till Dollarstore för att inhandla lite gott inför kvällen, det blev filmkväll med de större barnen, Theo, Lilly och Louie fick sitt godis efter middagen och innan de skulle sova. 
Jag lyssnade på ljudbok, tog hand om middagens disk i köket och sen packade jag blöjor. 

Jag somnade såklart under filmen men nu när alla andra sover så är jag pigg och passar på att ta igen lite bloggande... blir inte så jag hinner med det när jag jobbar, på kvällarna är jag för trött. 

Nu ska jag duka av bordet, borsta tänder och sen sova.  Natti natt. 

(null)
Dagens middag, pressad potatis, smörstekt torsk, ärtor och hollandaisesås ❤️ 

(null)
Tyra växer
(null)
Louie har alltid öronen utanför mössan som Toker ❤️ 
(null)
Theo
(null)
Rätt mycket snö kvar ändå! 
(null)
Meja och Towe bakade en kaka, ugnens list är av i underkant så värmen är inte alltid jämn, förmodligen orsaken till detta... men god blev den!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus