3-10 Mars...

Dagarna springer fram och jag har inte prioriterat att skriva här tyvärr... varit för trött på kvällarna, somnar lätt ifrån mitt i skrivandet 🙈. 

3 Mars och söndag: 
Jag jobbade

4 Mars och måndag:
Sportlovet nu vecka 10 började, jag var för ovanlighetens skull ledig denna måndag. 
Meja, Hilma, Towe, Ninni och Theo åkte tidiga bussen till Svenstavik för att spendera mer än ett dygn hos Momma. 
Då bestämde vi spontant senare på förmiddagen att vi skulle åka till stan och gå med de andra på badhuset. Casper skulle ändå in till stan för att köra sin första körlektion så Göran, casper och vovven åkte en bil och jag tog de andra (Jonna, Melvin, Lilly, Louie och Minnah). 
Louie blev lite åksjuk på vägen in men vi hann in utan kräk, vi fikade lite i bilen och badade sen i drygt 2 timmar, sen hade Louie svalt för mycket vatten och det kom upp samt att han var väldigt slö... han och Lilly fick köpa en varsin glass att äta i bilen, sen mötte vi upp Göran och tog över vovven innan vi åkte förbi "Donken" på vägen hem. 

5 Mars, tisdag:
Fettisdag, Göran, Casper, Isak och Jonna åkte härifrån 05.00 för en snabbvisit till Sundsvall, jag var hemma med de 3 minsta och Tyra (vovven) och bakade semelbullar. 
De andra var hemma strax efter lunchtid. 
Strax innan 19.00 kom barnen som varit hos Momma med bussen, vi hade tänkt äta semlor när de kom hem men det blev för sent. 

6 Mars, onsdag: 
Denna dag åt vi semlor, igår kväll sjönk temperaturen stadigt och i morse var den nere på -26 grader, men det blev varmare fram på dagen sen. 
Jag fixk typ sovmorgon denna dag, kunde kanske inte sova riktigt men låg kvar flera timmar längre ön alla andra i sängen. 
Jag skjutsade Casper till Storhallen för att hämta delar till en bil. 
Tror det var denna dag som jag tog en längre promenad när Minnah skulle sova. 
Framåt kvällen skjutsade Göran Casper och Isak till samma ställe i Storhallen som på förmiddagen för att hämta en hel bil. 
Denna eftermiddag blev Lilly och Louie hämtade av farmor för att ära middag och sova där. 

7 Mars, torsdag:
Jobb från 10.00 mem städ redan från 09.00
När kag kom hem var både Lilly och Louie hängiga, Louie hade kräkts när han kommit hem från farmor. 

8 Mars, fredag:
Jobba från 10.00 men först månadsmöte från 09.00...
Natten tills idag kräktes Lilly, hon sov ute hos Jonna och Meja, alla tre kom in och sov inne efter kräket. 

9 Mars, lördag: 
Natten till denna var det Minnahs tur att kräkas, vi duschade av henne och bäddade rent innan i lade henne tillbaka i sin säng och hon somnade om ❤️. 
Men hela lördagen var hon den slö, hög feber, Lilly låg också med hög feber men inget mer kräk, Louie var piggare men ingen av dessa tre åt speciellt bra. 
Bananer har gått åt bra för Minnah och Louie i alla fall. 

10 Mars, söndag:
Göran jobbar denna dag och Casper han har åkt till England!!! Han ska ha praktik där via skolan i 3 veckor 😳 känns konstigt!
Här hemma åt vi frukost vid 09.00 tiden, några hjälpte mig sen att plocka kläder, skor och leksaker så jag kunde dammsuga nedervåningen, var Ninni som började dammsuga när hon och Theo städat på barnens lekrum där det också var dammigt och smutsigt, tänk att de såg det och tog saken i egna händer!!!
Sen delade jag upp lördagsgodiset som av någon anledning alltid blir söndagsgodis och så kikade vi på en film när Minnah vid 11.00 skulle sova. 
Resten av dagen har bitvis flutit på bra och bitvis varit helt hopplös men vi tog oss igenom den och ni är det bara Jonna och Meja uppe och vakna. Göran har nyss slutat och är säkert påväg hem. 
I morgon är det min tur att jobba innan 3 dagars ledigt varav en dag som vi är lediga tillsammans, sen jobbar vi omlott resten av veckan och typ månaden. 

Nu ska jag försöka slappa en stund i soffan, har redan hunnit elda och duscha och nu när jag suttit med Lilly när hon skulle sova så fick jag ju detta med bloggen ur vägen också 🤩

Blandade bilder från veckan 😍
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus