Jag skoja bara om våren... vintern återvände...

Ja sista April och första Maj kom och med det kom minusgraderna, snö och hagel tillbaka, perfekt att sommardäcken sitter på bilen! 

Vi har fått börja elda för värmen igen, var så skönt att tro att det inte skulle behövas igen förrän till senare på hösten.  

Vardagarna flyter på och magsjukan som besökte oss strax innan påsk håller sig fortfarande levande och betar av sina offer, snart har den tagit sig igenom oss allihopa, just nu är det Theos tur. 

Senaste veckan har det här mysts, bakats, lagats mat, ritats, pysslats, spelats spel och kort, vi har jobbat och Hilma och Meja fick vara modeller på en kurs som vi hade på salongen. 
Det bråkas och skriks en del också bland barnen och det jobbar vi med hela tiden för att minimera men det hör ju samtidigt till och det går inte att få bort helt, det är ju naturligt. 

Till veckan ska jag skriva in mig hos barnmorskan är det tänkt, behöver ju få en tid till rutinultraljudet så vi får se vem som bor där inne i magen ❤️

I morse skrev jag en liten lista över vad som behövdes göras och allt blev nog avprickat och lite till. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Nu är det hög tid att sova men ville vänta på tvätten och på att telefonen skulle laddas så den klarar sig under natten. 
Men jag ska ju jobba i morgon så sängen ska intas nu. Natti natt ❤️



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus