BVC och tandläkaren...

Idag var det dags för första besöket på BVC för vägning och mätning och det gick bra, han har nu gått om sin födelsevikt. Han gick ner 190g på bb och har nu ökat 275 g sen dess och väger nu 3855g. 
Minnah hade ingen brist alls på energi och lekte, åkte rutchkana och ritade på whiteboardtavlan för barnen. Pappan hade fullt upp med att hålla koll så hon inte sprang iväg åt fel håll. 

Efter BVC var det dags för Minnahs första tandläkarbesök, dagen innan sin 2-års dag till och med. 
I väntan på tandläkaren så vet det mamman som hade fullt upp med att koll på Minnah, hon sprang överallt och ingenstans och korridoren var tydligen mycket roligare än både böcker och leksaker. Hon red på axlar och vi kikade på tavlor. 
När vi väl fått komma in på ett rum så hade hon inga större problem med att visa sina tänder, vi hade övat lite framför spegeln medan vi väntade, kan ju kanske vara lite svårt för en 2-åring att veta varför en främmande människa vill se deras tänder. 

Sen blev det ett kort stopp på Dollarstore för att handla någon liten present till födelsedagsbarnet samt en badbalja till lillebror.
Sist en korv på OKQ8 innan hemfärd. 

Minnah lyckades somna i bilen på vägen hem så det blev inte så lång sovstund idag, hon klarade det ändå rätt bra resten av dagen men fick lägga sig 1 timma tidigare nu ikväll. 

Jag hostar och kraxar fortfarande och har lite feber från och till så jag gick och lade mig på sängen fram på eftermiddagen för att få lite vila för både kropp och knopp. Älsklingen fixade middagen ❤️. 

Klockan är nu strax 20.30, de små sover sen en stund, de 4 mellersta gick precis och lade sig, Jonna duschar och Casper är i garaget. Lillebror ligger här bredvid mig i soffan, nyäten  men är lite halvt vaken. 
Han tog förresten nappen för fösta gången idag, hade med den i bilen, har testat en gång för någon dag sen men då spottade han bara ut den. 

När de små skulle sova så passade vi på att vika och sortera en del tvätt som tvättats och hängt på tork under veckan, skönt att få bort det så man kan tvätta mer under helgen. 

I förrgår efter skolan så plockade vi fram vinterkläder till alla barnen också (skrev jag kanske det tidigare 🤔) lite väl i sista stund men det har varit lite struligt på slutet då vi först väntat och väntat på lillebror och sen när han väl kom så kom även kylan. 
Lådorna står dock kvar i hallen men vi ska bära upp dem i helgen samt ta ner andra lådor och byta ur storlek till Theo, Louie och Minnah, i alla fall Minnah! 

Idag fick vi en säck ved levererat precis när vi kom hem, Göran gick ut och slängde in den veden direkt, kommer en säck till i morgon (1,5m3) som barnen ska få hjälpa till att ta reda på. 

Igår åt vi chili con carne till middag och idag kebab med strips, i morgon vet jag inte alls vad det blir. Har ju en lista och ibland följer vi den och ibland så plockar vi rötter från andra veckor och dagar på listan. 

Ja men det var ju lite om idag, blev väldigt hattigt men bättre än inget 😅

(null)
Jo men just ja, lekte en stund med Minnah inne på rummet också, byggde torn och klädde på dockan. 

(null)

(null)
Korven som nyss låg på soffan, har ätit under tiden som jag skrev klart och nu tryckte han precis ur sig ett lass skit. Han måste ju strax vara redo att sova då tänker jag efter att ha avklarat behovet "äta" och "skita", bara sova kvar 😅❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus