Fredag med middag borta och sen en lugn lördag...

Hann inte skriva igår ikväll som jag hade tänkt... det blev sent och jag blev trött. 

Ninni åkte till Pontus em stund efter frukost och Lilly till farmor. 
Strax innan 14.00 hade jag packat in mig, Louie och Noah i bilen och åkte mot Svenstavik, Minnah sov ute i vagnen så hon fick stanna hemma med Theo och Göran. 

I Svenstavik hämtade jag först upp Jonna och Meja vid Ica, var in på apoteket och frågade efter någon slemlösande hostmedicin men man får knappt ta någonting sånt när man ammar...
Sen åkte vi vidare till Dollarstore där vi handlade lite fort till helgen, därav turen till Svenstavik över huvud taget, jag var godissugen 😅. 
Ninni var också där, spontan tripp för Pontus familj också. 
Innan vi åkte hem så blev det en tur tillbaka till Ica för att köpa natchochips till svärmor, jag passade på att handla mjölk och annat på en en gång. 
Tanka var vi också tvungna att göra men sen var vi äntligen påväg hem igen! 

Vi hann bara vara hemma en liten stund innan det var dags att gå till grannkvarteret för middag med svärmor och svärfar 💕
När vi kom hem därifrån var det ganska sent och när barnen kommit i säng och somnat så var vi alla trötta. 
Jag satt och somnade i soffan och 22.30 började jag göra mig klar för sängen men kom hela tiden på små saker som skulle göras så 1 timma senare lade jag mig. 

Idag var jag ganska pigg vid 05.30 då det var dags för Göran att kliva upp, han skulle befinna sig på plats i stan vid 08.00 för att jobba. 
Jag fick en rad med hostattacker när jag lade mig igen, Noah ville äta. Men somnade så småningom om när jag strax efter 08.00 klev upp igen så var flera av barnen vakna. 

Fixade så småningom frukost, smörgåsar och oboy när det är helg. 
Men först fick jag lov att bädda ur vår säng då Louie meddelade att han "råkat kissa i den" och så passade jag på att ta örngotten till att dammtorka alla hyllor och tavlor med innan de åkte in i tvättmaskinen.  

Casper skjutsade Towe och Lilly till Alfred och Ingrid samtidigt som han körde iväg med insamlingen. 
Vid 13.00 kom Lotta och hämtade Ninni som skulle leka med Pontus även idag, hon kunde hämta upp henne när hon ändå var påväg hem. 
Minnah lade jag ute i vagnen vid 12.00 och Casper tog med sig Isak och åkte en sväng till Sveg för att köpa en motor...

Jag tog med mig Jonna och Meja in i vårt sovrum och så fick vi igenom och bytte kläder i Minnahs korgar så att hon äntligen får en större storlek. 
De kläder hon växt ur ska säljas för en symbolisk slant samtidigt som jag kommer behöva köpa lite kläder till Noah, vi hann ju göra oss av med alla små kläder innan han kom på tal. 

Till middag blev det stekt kyckling i tärningar, kryddat med salt, peppar, vitlök, pesto och färska babyplommontomater och paste pennor. Det sa slurp så var nästan allt slut. 

När middagen knappt var undandukad så klippte jag till Jonnas gardinlugg som de fixade själva på varandra när hon var på läger förra helgen... 🙈. 
Sen tog jag och klippte till Theo och Louie på samma gång, snaggade sidorna så att de inte ser ut som bollar. 
Precis när jag var klar med det var det dags att hämta hem barnen från kompisar. 
Theo har förresten varit hon farmor större delen av dagen, han och Hilma ska sova där i natt. 

Innan jag nattade de små, som nyss somnat, så tog jag en vända med dammsugaren under tiden som Jonna gjorde dem klara för sängen. 
Nu ska Jonna och Meja upp och kika på film och så tror jag Towe och Melvin kanske ska ut och kika på film och äta sitt lördagsgodis. 

Älsklingen har nog nyss slutat jobba och är påväg hem, kanske att vi orkar ha lite lördagsmys i soffan med godis och chips när han kommer hem... får väl se om jag sitter och hänger med huvudet eller orkar hålla mig vaken. 

I det hela så har dagen varit lugn och skön, jag har hunnit få lite gjort, bäddat rent i sängen gjorde jag innan dammsugningen, så det är också klart. 
Önskar jag hade en hela dag för att städa hela huset, eller kanske en hel vecka till att fixa och dona med alla små saker som ska göras/byggas om/flyttas som man aldrig hinner göra. Man blir liksom aldrig riktigt klar... 
Men nu är jag i alla fall klar med detta inlägg, hoppas i morgon också blir en bra dag 😊, fastän det är söndag...

(null)

(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus