Fredag, sjukstuga och vila...

Det var faktiskt en lugn morgon, efter frukost bäddade jag ner mig med Minnah och Noah i sängen. Minnah hade feber, fick det igår eftermiddag, hade 38,8 grader innan hon skulle sova så hon fick en dos alvedon. Hon hostar också lite kruppsktigt men sov bra hela natten. 
I alla fall, vi kikade på film och mös och Noah ammade, lade honom i vagnen när han somnat, spjälsängen känns så stor så vagnen får agera säng så länge. 

Klev upp och gjorde lunch, när vi ätit lade vi Minnah i vagnen och så stoppade jag ner Noah i bilstolen och åkte till Svenstavik. 
Göran är superförkyld och har nog dragit på sig en rejäl bihåleinflammation så jag åkte mest för att inhandla en speciell nässpray på apoteket. Mötte upp Jonna och Meja på Ica, handlade lite helgfrukost och sen in en snabbis på Dollarstore för lite gott till helgen. 

Satte mig i fåtöljen och ammade Noah när vi kom hem, satt lite extra länge och bara tog det lugnt innan det var dags att göra middag. Kassler med ananas och ris. 

Casper är ju utan bil nu, i alla fall en som han vill köra nu i vinter, han har ju sin sommarbil som han inte vill riskera att sätta i diket och så har han den som stått i 18 år och behöver göras i ordning... alltså ingen att köra nu. 
Han har letat i några dagar efter någon att köpa och bestämde sig för en nu ikväll så han tog med sig pappan och åkte. 
Jag nattar de små och det är bara Louie kvar som är vaken, Minnah ska snart också lägga dig, sen får vi se vad jag hittar på... har tänkt försöka hinna skriva Noahs förlossningsberättelse, han är ju redan 3 veckor (idag) 😃❤️

Hilma ska sova hos farmor i natt, de har varit i Sundsvall och shoppat idag, hon sov hos farmor natten som var också. 

(null)
❤️ 3 veckor ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus