Gårdagen... tandställning och storhandling...

Igår var det torsdag, Göran lämnade på dagis och sen åkte han och Jonna in till stan, dagen    då Jonna skulle få sin tandställning var här! 

Jag, klädde på Minnah och stoppade ner henne i vagnen, sen tog jag Noah i sjalen på magen/bröstet och så gick vi till kyrkis. 

När vi kom hem igen var klockan ca 13.00, Minnah sov ute i vagnen och Det var dags för Noah att få ny blöja och äta igen. Han hade ju så klart både ätit och bytt böja när vi var borta också, bytt kläder med då han år för mycket och kräkte ner sig. 
Casper hade en bil till praktiken, en var inlämnad på service och Göran hade den andra till stan så jag var utan bil. Susanne jobbade men hade en lucka så att hon kunde hämta på dagis, skönt att slippa gå då det var glashalt ute och gång/cykelvägen helt knölig efter tö som sen frusit... nu töade det igen. 

Till middag åt vi hamburgare med pommes, Jonba och Göran kom hem när vi precis dukat av bordet.
När de ändå var i stan så passade de på att storhandla och fixa andra små ärenden och tur var väl det för Jonna fick göra ännu ett besök hos tandläkaren efter handlingen då en av fästena lossnade från tanden. 

Vi hann nästan packa upp alla varit och lägga den på plats innan vi fick besked om att mondeon var redo att hämtas från servicen, lika bra att få hem den direkt. Barnen var klara för sängen och Jonna nattade den under tiden. 
Väl hemma igen så packade vi in resten av maten och sen satte jag mig i soffan med Noah. 

(null)
Sov under påklädning innan promenad till kyrkis ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus