Gårdagen var lugn...

Yoghurt och flingor till frukost igår, försöker växla mellan gröt och fil/yoghurt. 

Noah och Göran låg kvar i sängen oc sov när jag klev upp, Göran är fortfarande sjuk så han behöver få vila lite extra. 

När skolbarnen gått till bussen så ställde jag Lilly och Louie i duschen, Minnah fick duscha hon också bara för att hon inte skulle klättra och röra allt i badrummet som hon inte får, kändes dumt att stänga ut henne därifrån när ingen annan var uppe/hemma. 

När dusch och påklädning var klar kom Göran upp med Noah i famnen, de hade legat och pratat en stund men nu hade han kommit på att han ville ha ny blöja och mat. 

När Göran lämnat på dagis så satt vi bara en stund och gjorde ingenting men till slut kände jag mig för rastlös och vi gick till köket. Minnah fick äta lite frukt och vi satte igång med att få undan räkningarna, Noah hade somnat igen efter torr blöja och mat. 

Minnah åt rester till lunch och sen lade jag ut henne i vagnen, hon somnade inom 3 minuter. 
Jag och Göran åt grova smörgåsar med keso och gurka på till lunch, ibland får man ta det som finns henne och inte krångla till det. 
Vi satt i köket, pratade och bara tog det lugnt ända tills det var dags att hämta barnen på dagis. 

(null)
❤️

Noah sov igen efter ännu en ny blöja och mera mat och jag gick ner i källaren och eldade. 
När Göran kom tillbaka från att ha hämtat på dagis och skolbarnen också kommit hem så hjälptes de åt att slänga in veden som vi fick levererad i en säck dagen innan. Vi valde att köpa ved allteftersom det behövs i år, det är spillbitar, bitar med varierande längd, av Björk som blivit när de kapar jämna längder, den är torr och brinner bra, bara lite pillrigare att lasta i pannan. 

Biffar med potatis, brunsås och grönsaker till middag, Göran fixade det mesta och jag assisterade lite mellan amning, blöjbyten och annat. 
Barnen lekte med play-doo, så härligt när de är skapande och kreativa. 

Jag och Minnah duschade efter middagen, barnen sorterade tvätt och kikade på barnprogram, sen var det snart dags för dem att sova. 

Vi gjorde lite fika senare och kikade på några avsnitt av serien med Jonna och Casper, slumrade i soffan och kom isäng sent men vad gör väl det, vi hade ju haft en relativt lugn och slö dag i övrigt. 

Idag är det onsdag och vi klev upp före 06.00 då de små vaknade tidigt och Tyra hade bajsat på matten i hallen. Noah hade precis ätit klart och somnat om så jag gick ut med Tyra strax innan 06.00, sen in för att laga frukost och ta reda på disken som inte fick plats i maskinen efter middagen igår. 

(null)
Morgonpromenaden 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus