Hc, medicin och lite serietittande.

Idag delade vi på oss, Göran följde med Jonna till stan och specialisttandläkaren för att operera bort en tand och han tog även med sig Minnah. 
Jag lämnade Lilly och Louie på förskolan innan jag och Noah åkte mot Svenstavik för ett besök på Hälsocentralen.
Jag slutade ha frossa framåt kvällen igår och hade inte det på hela natten heller, feber hade jag fortfarande men kände mig varken för varm eller för kall. Tog en dos hostmedicin innan jag lade mig och faktiskt så sov jag rätt bra efter det. 

På hälsocentralen tog de en sänka som var något hög, bröstet ömmade fortfarande enen var bättre och nu är det nästan helt bra igen. Jag hade en temp på 38,5 innan jag åkte hemifrån. 
Jag fick träffa läkare som lyssnade på mina lungor, långa djupa andetag, jag hostade vid varenda ett! Men hon kunde höra att jag lät trång i luftrören och arg det pep lite, så snarare astmasymtom än lunginflammation. 
Fick utskrivet 2 astmamediciner sin jag ska ta nu tills "förkylningen" går över men om det inte blir bättre eller till och med blir sämre så ska jag höra av mig igen. 

Ett stopp på apoteket och sen åkte vi hem. 
Väl hemma en kort promenad med Tyra så hon fick kissa och sen om och äta lunch innan jag slog mig ner med Noah i soffan, ammade (bytte blöjan innan) och kikade på serien "Anne på Grönkulla", riktigt bra tycker jag, gammaldags men bra. 

Göran, Jonna och Minnah kom hem strax innan 14.00, Göran hämtade på dagis och jag kikade vidare på serien. 
Sen lagade jag fiskgratäng till middag. 

Efter middag och disk tog jag en dusch, vek och sorterade en del tvätt innan vi fixade fika och kikade lite på tv. Så klart så slumrade jag till allt mer och mer och nu ska vi lägga oss, ska bara ta mina mediciner först. 

Men i det stora hela så mår jag böttre idag än i går och det känns som att det börjar gå åt rätt håll, och det är ju skönt 😊

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus