Kyrkistorsdag och middagsgäster...

Igår var det torsdag, vilket innebär kyrkis, som är trevligt 😊. Förra veckan missade vi pga besök på BVC och tandläkare. Veckan innan det var vi där och då var lille vediska fortfarande i magen. 

Jag var ensam hemma då Göran jobbat natten, han slutar då oftast 09.00 och idag skulle han även lämna in bilen för att byta en kabel. Ett sånt produktionsfel som de upptäckt och som byts på alla bilar av "samma produktion" typ...
Noah sov länge och Jonna var klar tidigt innan hon skulle på skolan så hon hjälpte Lilly och Louie på med kläder redan då. 
Vi blev så småningom klara och åkte till dagis, Tyra fick också åka med. 
Jag var lite osäker först om vi skulle på kyrkis då Minnah fortfarande är snorig och hade på gränsen till feber, ville avvakta och se vilka och hur många som skulle dit. 
När vi lämnat på dagis och kommit hem satt Minnah och Noah i bilen när jag gick en kort sväng med Tyra så hon fick kissa. Fick svar av de som skulle på kyrkis godkände att vi fick komma dit, fanns fler barn som var lite snoriga. Så jag lämnade Tyra inne och sen åkte vi igen. 

Kyrkis var trevligt, Maja och Mason följde med oss hem, passade Minnah och Noah närvjag lite senare hämtade på dagis och sen blev de kvar på middag. 
Göran som kom hem vid 12.00 tiden (gissar jag) skulle vara chaufför till Isak och hade åkt när vi kom hem och kom hem senare på kvällen. 

Efter middagen lekte barnen lite mer, jag stökade undan i köket och sen åkte Maja och Mason hem strax innan barnen skulle sova. 

Bäddade rent Louies säng innan nattning, hann elda någon gång under kvällen också och sen såg jag och Jonna på "Anne" men jag somnade hela tiden så hon lade sig vid 22.00 ca. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus