Lite mer energi och tålamod...

I morse var jag, som jag skrev förut, uppe tidigare än vanligt. 

När skolbarnen gått till bussen, jag varit ner och lagt i mer ved i källaren, bytt blöja på Noah och Göran startar en film till de andra 4 små så kröp jag ner i sängen för att amma Noah. 
Tanken var att jag skulle kliva upp när han somnat men efter att ha halvslumrar och det ändå var lugnt i övrigt skrev jag ett sms till Göran och frågade om han ville att jag skulle kliva upp eller om jag kunde ligga kvar en stund till, jag fick ligga kvar ❤️. 
Det bästa var att jag faktiskt lyckades komma till ro och somna, annars brukar jag mest ligga och vara mitt emellan vaken och sovandes pga ljuden i bakgrunden och att jag blir störd då och då. Jag klev upp vid 11.00 och kände mig på bra humör och kände mig lite mindre trött, Göran gick ut med Tyra och jag började laga lunch. 
Tanken var ju att det var Göran som skulle få ligga kvar extra länge i sängen i morse, till 08.00 blev det i alla fall. ❤️

Theo och Louie som faktiskt varit hyfsat lugna fick lov att tillsammans titta på Youtube på vår Apple TV i vardagsrummet. 
Lilly valde att leka med sin play-doo och Theo gjorde henne sällskap en bra stund. Jag hann sitta ner och sticka några varv på Noahs spiralsockar som jag började lite smått med igår. 

När skolbarnen kom hem så åt de lite frukt innan de också lekte med play-doo under tiden som jag gjorde mat.
Tonfisksås blev det till middag, Jonna fick hoppa av bussen vid Tempo för att köpa creme fraiche. 

Nu sitter jag och nattar de små, Louie som vanligt som inte har någon som helst ro i kroppen för att ligga och slappna av. 
När de små somnat och Minnah lagt sig ska vi fika lite sockerkaka med de större barnen innan de ska sova. 

(null)
Lillys mästerverk av lera. 

(null)
Början på en spiralsockar

(null)
Andra gången som Noah sitter med vid middagen men på golvet i babysittern. 
💕


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus