Måndag... intensivt... ny dag i morgon...

Vi var alla uppe och vakna i god tid, gröten hann svalna och alla kom iväg till bussen utan större problem. 

Theo och Louie däremot har bara varit ett enda stort problem idag, i alla fall verkar det som att de haft problem, främst med att hålla sig lugna och lyssna! Visst vet jag ju att barn inte sitter på en stol som små ljus hela dagarna men de måste ju inte heller överrösta alla och vara i konstant rörelse hela dagen! Tjafs och lek om vart annat och när jag skriver lek så är det ingen vanlig lek jag menar utan klättra på möbler, brottas i överslafen på våningssängen, springa i soffan osv... detta har i din tur lett till att vi inte fått föra annat än att påminna och tjata, varit mer eller mindre arga och irriterade hela dagen... i morgon är en ny dag. 

Lilly har hållit sig ganska lugn, som hon oftast göra, dock är hon ju så spännd på morgondagen som är hennes efterlängtade födelsedag så det har ju varit mycket prat om det istället. 

Matlista och handlingslista för kommande 5 veckor har vi i alla fall hunnit knåpa ihop, och sen har jag ringt samsung support ännu en gång pga tvättmaskinen. En tekniker var här förra veckan och bytte trumma och nu låter den ännu mer, har justerat fötter på den och justerat men den väsnas ändå så har vi tur så får vi en ny och en som inte låter mer än nödvändigt. Han som var här ställde ju in den och kalibrerade den när han var klar, bara att han ställde den ca 10 ca längre ut från väggen än vad vi önskade vilket gör att vi måste justera fötterna på den igen och idag fick jag den lite lite tystare och mer stabil men jag känner ändå att något är fel. 

Till lunch åt vi rester och till middag åt vi gnocchi med broccoli och räkor. 
Jonna har ni ikväll bakat franska, skurna pepparkakor som hon ska sälja med klassen i helgen och jag har bakat tårtbotten till Lillys tårta som hon ska ha i morgon. Hon önskade sig en "Elsatårta" egentligen och visst hade jag kunnat göra en med lite planering men eftersom jag fortfarande inte är frisk, Göran är sjuk och vi har en rätt ny bebis så kändes det lite väl. Jag förklarar att en sån tårta kostar mycket pengar och att om vi ska köpa en sån så kan vi inte köpa presenter och då valde hon presenter men vill ändå gärna ha en blå tårta med blått strössel så vi ska se vad vi kan ordna. 

När barnen lagt sig och sista kakorna gräddades klart så somnade Noah i min fan efter att ha fått på sig ny blöja, pyjamas och ätit sig mer än mätt och belåten, så jag lade ner honom i vagnen och innan vi satte oss tillrätta i soffan så ställde jag in barnvakten här i sovrummet. Han har sovit sen dess, ca 3 timmar och nu ska jag ta mitt värkande huvud och lägga mig, han grymtar lite och kommer säkert vakna snart men sova ska vi i alla fall. 
Tog nyss en snabb dusch också, och så medicin på det. Tänkte förresten att om vi ev ska till Svenstavik i morgon så ska jag ta med mig inhalatorn med pulmicort och fråga om de kan se huruvida den funkar eller inte, känns ju som jag skrev tidigare som att det inte kommer något ut den 🤔. 

Natti natt 💕

(null)
Lite Noahmys i soffan efter lunch...

(null)
Hilma passar på att mysa också, här var bara en kort stund innan jag bäddade ner honom i vagnen ❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus