Minnah 2 år och lillebror 1 vecka!

Idag har vi först och främst firat Minnah som fyller 2 år! 
Hon har säkert undrar varför alla sagt "grattis på födelsedagen" till henne och frågat "fyller du år Minnah!?" flera gånger under dagen. 
Kanske hon förstod lite mer när vi firade med lite glass, sockerkaka och pepparkakor när skolbarnen kommit hem och så fick hon lite paket.
Hoppas du tycker dig ha haft en fin födelsedag även om vi aldrig firar så överdådigt i denna familj, lite lagom är bäst tänker vi ❤️❤️❤️

(null)

(null)

(null)
Fina, älskade, gosiga, tjuriga du ❤️

(null)


Tänk också att lillebror blev en vecka idag, trodde aldrig att han skulle vänta ända in i November med att komma ut men tydligen så ville han det.
Han sover fortfarande större delen av dagen, men så är det ju i början, inget konstigt med det. 

För övrigt så fortsätter min hosta, det piper i halsen och killas, känns lite trångt men har inga problem att andas, bara att det retar och triggar hostan. Vissa dagar, som idag, så är hostan sån att jag får ont i huvudet, har även lite feber, tempen ligger runt 38 grader. 
Jag försöker att inte ta värktabletter i onödan men både igår och idag har jag tagit Alvedon på eftermiddagen, dels för febern och den värk jag får i kroppen och så som idag för att huvudet gör ont och påfrestas av alla ljud, som oftast blir fler och högre vid middagsbordet. 
Har legat och vilat när Minnah sovit efter lunch bpde idag och igår, men hälften av tiden går ju åt till hostan så sömnen uteblir nästan helt men lite vila får jag ju ändå. 

De små barnen har just somnat, Minnah har nyss lagt sig, Jonna är på läger och Towe sover hos kompis. 
Meja, Hilma och Melvin ska gå ut til tjejernas rum och ha filmkväll med lite chips och choklad, Casper är fortfarande i garaget och lillebror ska nog äta igen strax. 
Meja har varit så duktig med honom idag, bytt bajsblöjor och passat honom när jag lagat mat. Hon blev så glad när navelplutten lossnade för jag sa att hon fick byta blöjor efter det, lätt att man kanske hakar i den och gör illa honom annars. 

Ja det var lite uppdatering från idag, vi har även skickat in papper till Skatteverket där vi valt namn till lillebror, men skriver om det i ett annat inlägg, så ni får vänta en stund till på att få veta. 😊


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus