Torsdag och bvc...

I torsdags kunde vi inte vara med på kyrkis, vi hade tid på BVC klockan 12.50 för den obligatoriska 4 veckors kontrollen då även läkaren är med. 
Jag har ju sett att Noah har växt, blivit både längre och knubbigare men att han skulle ha ökat nästan 700g och typ 3 cm på 2 veckor hade jag inte trott. 
Allt såg fint ut och han fick godkänt utan problem trots att han kissade på doktorn.

När vi kom hem åt vi lunch och eftersom Minnah lyckats somna i bilen så blev det inte på tal all hon skulle sova efter lunchen. Hon fick lov att vara vaken till läggdags, det märktes dock på hennes humör även om lite av det griniga och gnälliga beror på att hon är snorig och tussig. 

De barn som brukar vara på kör på torsdagar åkte dit även idag, dock ringde Karin och sa att det inte var någon kör denna dag. Att det inte var någon kör denna vecka hade jag någon stans i bakhuvudet för mig, frågade till och med barnen på morgonen. I alla fall så fick de stanna och leka en stund innan de gick hem då fler barn hade missat att det inte skulle vara något. 

Till middag åt vi kyckling och ris, Towe som alltid förut i princip avskytt kyckling har nu om senaste tide lärt sig att gilla det, om man steker den i stekpannan. Jag har ju för det mesta gjort den kungen pga smidigheten men då gillar hon den inte. Towe hjälpte till att steka kycklingen och kikade även riset med min guidning, jag satt och lagade ett par tights samtidigt. 

Så mycket mer hände inte denna dag vad jag kan komma på, men det vardagliga är ju kanske inte alltid mer spännande än så 😁

(null)
Väntar på BVC 

(null)


(null)
Kreativ med Lillys frisyr innan förskolan. 

(null)

(null)
I tisdags fick hon flätor. 

(null)
Minnah ville också ha, så jag i princip slängde dit 2 st och de fick väl sitta i ca 5 min innan hon tagit ur dem 😅

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus