Ut med gamla kläder och in med lite nygamla...

Kort uppdatering ikväll...

Jag har rensat ur min garderob så att jag får någon ordning, tjatar på barnen att inte ha kaos i sina klädkorgar men jag har nog haft mest kaos senaste tiden. Men nu så är en full icakasse utrensad och mer blir det när jag ska gå igenom kläderna som hänger på galgar. 
Innan Casper åkte hem från stan igår så gjorde han 3 ärenden åt mig, hämtade kläder som jag köpt på 2 ställen och lämnade Minnahs urväxta kläder på ett 3:e. Det var lite kläder till Noah i storlek 62 och så ammingslinnen och amningströjor till mig, därför behövde jag verkligen rensa i bland kläderna för att få plats med dem. 

När Minnah sov lunch så skulle jag lyxa till det med att kika på en film tänkte jag, men jag somnade så klart och halvsov i 2 timmar. 

Har tvättat, stökat med disk i köket, lagat middag. Några av barnen har lekt med play-doo även idag och några har sminkat sig och lockat håret på frisördockorna. 

När Göran nattade de små så bakade jag 3 st mjuka pepparkakor, 2 olika varianter och det ena receptet blev det 2 st av. 
Noah låg på ett täcke på köksbordet under tiden, låg vaken och filosoferade. 
Klädde sen av honom så att han fick ligga rumpan en stund, vilket resulterade i att han kissade på täcket när han låg på mage... sen satte jag honom med Casper i soffan med bara en handduk under rumpan och där bajsade han 😂, bara på handduken som tur var. Jag satte honom där för att kunna stoppa i täcket i tvättmaskinen. 

Nu ikväll har vi sen kikar lite på tv, Casper lade sig tidigt för han ska upp tidigare än vanligt i morgon. 
Jag kunde som vanligt inte hålla mig vaken så länge så jag har suttit och nickat länge, fattar inte att det ska vara så svårt att bara gå och lägga mig istället...

Nu är jag på väg i säng, eller jag satt nyss i min säng men Louie kom upp och nu sitter jag med honom tills han somnar. 

I morgon ska vi iväg en sväng på förmiddagen, men annars är det som vilken annan torsdag som helst och snart är det helg igen! 

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus