”Varmisar och kalla kårar”

Barnen på skolan jobbar varje år med kulturskolan och avslutar alltid med en föreställning, så även detta år och ikväll var det dags. Föreställningen i år hette så mycket som "Varmisar och kalla kårar", alla elever från förskoleklass och upp till 6:an var med. Efter själva showen såldes det fika till förmån för klass 4-6 som samlar till klasskassan. 

Alla skolbarn fick direkt efter skolans slut till Norsgården där de åt mellis innan de fortsatte att repetera inför showen, de fick även middag innan de fortsatte repetera ända fram tills föreställningen start vid 18.30. 

Göran var och mötte upp Casper som lämnat bilden för service efter praktiken, vi hade kunnat vänta på dem att komma tillbaka men vi valde att ta en promenad. 
Jag stoppade Noah i sjalen, första gången vi testade den 🥰 och sen Minnah och Louie i varsin åkpåse i Donkeyn (dubbelvagnen). Lilly och Hildur, som följde med hem från dagis för att leka gick tillsammans med mig och Jonna. 
Vi kom fram precis i tid för det hela att börja. 

Det är så roligt att se på dessa föreställningar för alla är med och alla hjälps åt. Visst kan man se att det finns nerver men inga tecken på att någon har sån scenskräck så att det blir obehagligt. Alla sjunger ut  och de pratar utan större problem i mikrofoner när de spelar sina roller. 
Susanne och Patrik var också där och de tillsammans med Jonna hade hand om Minnah och Louie eftersom jag hade Noah som så klart skulle äta och sen kräkas  🙈😅 innan han somnade lagom tills att vi skulle gå hem. Men han var lugn och snäll hela tiden. 

Väl hemma igen var klockan 20.30 så det var bums i säng för de små och alla somnade väldigt snabbt. 

För övrigt i dag så har det varit ganska lugnt. Jonna har gräddat fler pepparkakor och packeterat dem inför i helgen då de ska säljas på en julmarknad. 

Lilly hade som sagt kompis med hem från dagis och de har både lekt med play-doo och även lite inne på rummet. 

Jag har inte riktigt gjort någonting förutom små saker som görs varje dag, myst med Noah i soffan har jag hunnit med och det var ju inte så dåligt. 

(null)
Tröja och mössa som jag stickade till Noah när han fortfarande låg i magen, passar perfekt och han kan växa lite innan den blir för liten. Ska se om jag har kvar garn så jag kan sticka strumpor också 🤔

(null)
Alla redo inför att föreställningen ska börja!

(null)
Coola F-1:or längst fram på scenen 😁

(null)
Precis innan vi skulle gå hem, så underbar ❤️

(null)
Krispig, knölig och något hal promenad hem. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus