En dag i stan...

Igår onsdag, när vi lämnat Lilly och Louie på förskolan, och hämtat Theo på skolan då han kände sig tussig så åkte vi mot stora staden, Östersund. 
Först var vi på Jula och köpte glödlampor och sen på XXL för att köpa fuktisolera till barnens nya stövlar, beställde 8 par förra veckan. 
Sen en sväng in på djuraffären för att köpa en ny burk med godis till Tyra, hol verkligen älskar de pyttesmå godisarna som ser ut som små "hundben". 

När vi var klara med alla "att göra" då åkte vi ner på stan där Göran lämnade av mig, Theo och Minnah, den åkte han iväg för att rasta Tyra innan han åkte upp på kliniken på Campus för att vänta på sin tur. 

Vi gick först till Specsavers och bytte byglar på Mejas glasögon och sen gick vi och kikade efter en vattenfast kajal till svärmor. 
När vi var klara så blev det lunch på Sibylla innan vi gjorde ett litet besök på Salongen, kissade, bytte blöja och pratade lite innan vi tog en promenad upp till Campus.

(null)

Det var inte speciellt kallt egentligen men det blåste isande vindar och det var skönt att komma in i det varma väntrummet där vi skulle vänta på att pappan skulle bli klar. 

Det fanns en liten hörna med några få leksaker och där lite de väldigt snällt i ca 20 min, sen spårade det ur, Minnah hade inte sovit så mycket, så jag klädde på den och så gick vi omkring en stund ute på området istället. Minnah myste i vagnen men somnade inte. 

(null)

Efter sammanlagt 1 timmas väntan så gick vi in igen och frågade i receptionen när de trodde att han var klar och det var förseningar så ca 40 min till. De fixade så vi fick nycklarna till bilen och sen åkte vi en sväng. Theo köpte glass på Mc Donalds och Minnah skulle sova, tänkte jag men hon höll sig vaken. 

Klockan var 15.25 när Göran klev in i bilen och vi kunde åka hem. Förseningar blir ju ibland och inget man kan göra något åt även on det hade underlättat om jag vetat om det innan vi gick för att möta upp honom, vi hade kunnat hitta på något nere på stan tex. 

När vi kom hem så satte jag igång med middagen direkt, hade förberett på morgonen genom att skära upp både kyckling och bacon så att det bara var att börja steka. Flygande Jacob stod på menyn och innan 18.00 var middagen på bordet. 

(null)

Vi åt och sen var det dags att natta barn. 

Alla barnen som var hemma kom hem samtidigt vid 15.00 och passade på att fika födelsedagsfika för Hilma som inte hanns med dagen innan. Det hade gått jättebra, de hade både fikat, plockat ur diskmaskinen och fyllt den igen, tvättat en maskin med Louies kisskläder från dagis och precis stoppat in det på tork i tumlaren när vi kom hem. 

Apropå Louies kisskläder så har han senaste veckan, ganska de senaste 2 veckorna kissar på sig så gott som varje dag på förskolan... vet inte riktigt vad det beror på, att han "inte har tid" eller att han bara gör det för att han kan? Kanske personalen inte påminner honom som tidigare eller en kombination 🤔 tror mest att det är en fas och en sorts protest då han varje morgon säger att han heller inte vill vara på förskolan men att vi lämnar honom ändå (3 dagar i veckan) och han sen leker bra hela dagen och är på gott humör vis hämtning. 
Just denna dag så sprang han glatt in utan att ens säga hej då!  😃








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus