Från feberfri tisdag till onsdag med besök på akuten...

Tisdag, Towe och Lilly var hemma, Lilly hade ingen feber på hela dagen, Towe hade lite feber men kände sig tussig. 
Louie åkte på förskolan, lovade honom att vi skulle handla när jag hämtade honom senare. 

Utvecklingssamtal med Jonna vid 11.00 var inbokat och det blev jag som åkte iväg till det, allt går bra, och hon uppnår det som hon velat förbättra sen sist, alla nöjda och glada. 

Kycklingstroganoff till middag och Casper kom hem igen och är redo för 3 dagars praktik 😊. 

Igår var det onsdag, Lilly var redo för förskola, dock hade hon lite ont i magen men ville gå ändå, tänkte att det inte var någon fara, hon hade nyss varit på toaletten. 
Men strax efter 10.00 ringde denoch sa att hon verkade ha ganska mycket ont i magen så jag hämtade hem henne. 
Ganska snart kände jag att hennes feber var påväg tillbaka och hon höll sig för magen, fick panik för att hon trodde hon skulle kräkas men fick så småningom i sig lite fil och yoghurt. 
Hon vilade sen på soffan men flera fången satte hon sig tvärt upp och bara skrek för att magen gjorde ont... sen somnade hon sen stund men efter det hände samma sak. 
Jag ringde hälsocentralen och vi skulle få komma in, åkte vid 14.30 till Svenstavik. 
Där konstaterades hög feber, snabb puls och även hög sndningsfrekvens och lite för ont i magen för att kunna utesluta något allvarligare, så vi fick remiss till Östersund. 

Vi kom in till Stan strax innan 17.00, anmälde oss, såg till att Lilly lämnade urinprov och sen satte vi oss och väntade. 
Innan kl 20.00 hade vi blivit intagna av sköterskorna, fått ett rum och haft 2 läkare och en läkarstudent som undersökt henne och förutom att Lilly, som mig, var väldigt hungrig så hade magen slutat göra ont nästan helt så vi fick åka hem. Men först gjorde vi ett stopp på Max för att äta och sen ett stopp för att tanka bilen. 
Känns både skönt att det inte varnade vara något allvarligt samtidigt som det känns "onödigt" med så många timmar för att kolla upp vad det kan vara och man inte kommer fram till något speciellt. Men speciellt med magen är det ju extra viktigt att verkligen kolla upp och vi fick ju relativt snabb hjälp 😊. 

Trots att Lilly sov i bilen både på vägen dit ich hem så somnade hon gott i sin säng när vi kom hem och sov hela natten utan att vakna, skönt för både henne och oss! 

Nu har det hunnit bli torsdag och klockan är snart 10.00. Lilly är såklart hemma pga gårdagen med både mage och feber, Ninni har också fått feber och Towe är fortfarande hemma men tror hon kommer vara pigg nog att gå på skolan i morgon. 
Louie fick själv välja om han ville vara hemma eller åka till förskolan och först valde han hemma men i sista sekund ville han dit, dock protesterade han som vanligt när han väl ska lämnas men det går alltid snabbt över 

(null)
Hc...

(null)
Presenter efter stick i fingret. 

(null)
Bedövningskräm för säkerhets skull...

(null)
Intagen på akuten, fått armband med namn och fortfarande hög feber. 

(null)
Gick nyss promenad med Tyra och idag snöar det igen. 
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus