Fredag, en extra lugn sådan...

Jag började dagen med att besöka barnmorskan kl 09.00, allt såg bra ut och bebis har sjunkit men huvudet är fortfarande rörligt. 
Jonna var också med, hon var ledig från skolan pga att hon drog ut 2 tänder på torsdagen och hon följde med mig för att få ett nytt recept på sina p-piller. 

När vi kom hem lagade jag lunch, vi åt, Minnah skulle sova och farmor som slutade tidigt sa att de barn som ville fick komma över och vara där en stund. 
Det blev bara jag, Jonna, Göran och Hilma, som hade feber för andra dagen i rad, som var hemma och jag lade mig på soffan för att vila. Jag somnade och sov men det kändes som att jag bara sov till hälften, sådär mellan sovande och vaken, väldigt störande och inte känna sig utvilad trots att man sovit 2 timmar! 

Middagen lagade jag i tid, trodde jag, vi brukar inte ha några tider att passa men Disneys "Descendants3" hade premiär på Disneychanel kl 17.30 och barnen hann precis få i sig middagen innan den började. De mindre barnen som var hos farmor tog lite tid på sig att komma hem så de missade början av filmen men det gjorde inte dem något. 

(null)
Filmen verkade vara bra 😊

Resten av kvällen, när barnen somnat blev lugn, jag började kika på en film, valde bara en lite snabbt och ja den var inte superbra men ja den gick att se. 

Fixk förresten hem ett paket från Ellos också, skor till Meja, tröjor till Casper och Göran. 
Casper testade en av huvtröjorna som Göran beställt, lite stor även för Göran men Casper drunknade i den 😂

(null)

Mamma ringde också så vi pratade en stund, det var innan vi kikade på film. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus