Fredag, utvecklingssamtal och halloweenparty...

Vissa fredagar är mer intensiva än andra...
Jag hade tid hos barnmorskan 09.00 och vi åkte allihop, Ninni, Theo, Lilly och Louie är alltid hemma på fredagar och så Minnah så klart. 
Först Bm och allt såg bra ut, sen Ica och apoteket, innan Dollarstore och Åsarna för att hämta och lämna paket och sen sist Tenpo för att ta ut pengar till kvällens Halloweenfest i Skålan, anordnat av lass 4-6 i Åsarna. 

När vi kom hem lagade Älsklingen lunch och sen lade vi Minnah ute för att sova. 
Kände hela tiden att dar var något som jag borde komma ihåg 🤔. Närmare 14.20 såg jag att jag fått meddelande från skolan, utvecklingssamtal med Towe 14.00!!! Jag kom dit 14.30 och vi hann ha samtalet ändå innan nästa var inbokat. 

Sen hem, laga middag och äta så att Meja, Melvin och Hilma hann äta innan de skulle göra sig klara för Halloweenfesten. 
Jag skjutsade dem när jag röjt klart i köket och vi hann dit i lagom tid. 
När jag kom hem så skirade jag en "förlossningsdrink" som ska kunna sätta igång förlossningen, egentligen få fart på magen som sen retar igång förlossningen. Har läst om det många ggr men aldrig testat. Den var inte så god men inte heller äcklig, fast eftersom mina smaklökar är sååå känslig så kände jag av smaken av den typ smaklösa ricinoljan ändå och började må lite illa. 

Meja ringde efter 1,5 timma och sa att hon ville hem, festen var inte så skoj och hon hade ont i magen och huvudet. Jag åkte vid 21.00 för att hämta dem, jag och Meja satt i bilen under tiden som Hilma och Melvin fortsatte festen, kändes elakt att be dem avsluta när de hade skoj bara för att Meja ville hem tidigare. Den höll på till klockan 23.00. 

När jag kom hem så gjorde magen uppror (pga drinken) och jag fick tillbringa en stund på toaletten, fart på magen blev det! 
Sen blev det raka vägen i säng för att sova. 

Idag lördag så åt vi sen frukost efter en ganska lugn morgon. 

Benny, Stella och Styrk kom till Sverige igår kväll och Meja gick till farmor för att vara med Stella och Sturk en stund under tiden som Benny var med Patrik och Tony till Svenstavik och handlade lite. 
När de kom tillbaka till Rätan tog Benny med sig både Meja och Barnen hit. Han hade köpt varsin "lördagsgodispåse" till barnen som de gladeligen tog emot och åt av under resten av filmen som de kikade på. 
Jag och Lilly hade köpt godis som de skulle få senare men nu får vi spara det till nästa helg istället. 

Benny och barnen var här några timmar, det lektes, kikades på film och dansades tills det var dags för dem att åka tillbaka till Susanne och Patrik för att äta middag. 
Det var då hög tid även för oss att tänka på middagen som blev något så enkelt som grillkorv med pommes och grönsaker. 

Efter att de mindre barnen somnat och de större gått till sina rum så satt vi med de äldsta och kikade på serien "Pretty Little Liars"  och åt lite godis och chips, nu är klockan efter 00.00 och det är dags att sova. 
Serien vi kikar på är för övrigt 7 säsonger och vi är bara på nr 4, den är dryg och ytdragen, händer massor och allt är virrigt men ändå så vill man ju se vad som händer men det är frustrerande att känna att man knappt kommer framåt mot gången form av avslut... men det är väl det som är meningen 🙈. 

Men nu blir det sängen och i morgon är det söndag, inte favoritlagen på veckan men man kan ju alltid hoppas på att den blir bättre än de flesta andra söndagar...

Natti natt ❤️

(null)
Tog denna bilden igår, veckan 40+0, en dag över tiden och idag två. 

Satt och gick igenom alla förlossningskliniker idag för att jämföra veckor, vikt, längd och klockslag för alla barnen, ganska intressant hur det kan skilja sig. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus