Ingen bebis ännu...

Nej än så länge så håller bebis sig på insidan men nu när kalendern är ganska tom så hoppas vi på att det blir av. Min kropp har en tendens att känna av när jag har "tid" att föda barn och inte. Med Minnah så hade jag verkar hela dagen innan, men bara när jag satt stilla och det hela kom inte igång förrän när jag lagt mig och typ somnat på kvällen/natten. 

I förrgår var det utvecklingssamtal med Ninni, igår var 4 av barnen till tandläkaren och idag hade jag utvecklingssamtal med Theo. Vi hade även tid för att lämna in bilen idag men de ringde och avbokade då grejerna var restnoterade. 

Nu är planeringen i kalendern ganska tom i några dagar så nu är det alltså fritt fram för bebis att göra entré! 

Jag hade ändå en ganska lugn dag hemma igår när Göran var med barnen till tandläkaren och sen fortsatte till stan för att äta lunch och hämta en begagnad bärbar dator som Jonna köpte. Hon brukar allt oftare låna min och behöver en egen för bland annat skolarbete, hon har redan en stationär Mac men den har varit "trasig" i ca 1 år nu. Mest troligt går det att fixa men vi har bara inte tagit tag i det ännu och om och när den funkar igen så vill Towe köpa den. 

Idag åt vi middag hos Susanne som planerat, vi kom hem strax innan 20.00 och nu har alla barn lagt sig och de flesta somnat, bara Casper uppe fortfarande tror jag, om inte han också lagt sig!? 🤔. 

Hilma och Towe sover hos farmor i natt, natten tills idag sov Hilma och Melvin där och 2 nätter innan det så sov Meja där, barnen passar på nu när kusinerna Stella och Styrk är hos farmor hela veckan 😍. 

(null)
En bild på alla utom Casper fick vi till i alla fall innan vi gick hem. Det här är en av 19 bilder 🤪

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Vad fina barn du har, väntar du din 12e? Bra jobbat :)

Svar: Hej och tack 😊. Ja det är nummer 12 som vi väntar nu och som förhoppningsvis kikar ut snart ❤️
Kimsan

2019-10-24 @ 19:27:20
URL: http://minitjejens.blogg.se/
Postat av: Maeie

Först och främst - grattis till din stora och härliga familj! Men jag är lite nyfiken - hur klarar kroppen av att bära och föda så många barn, och ganska tätt också! Tränar du mycket?

Svar: Hej och tack så mycket!!! Min kropp har klarat sig otroligt bra och nej jag tränar inte regelbundet men jag rör mig mycket i vardagen. Innan denna graviditet däremot så tränade jag en del och så gick jag även dagliga promenader. Men eftersom jag har det yrket jag har (frisör) så kommer jag att försöka fortsätta träning i lagom tempo efter denna graviditet för att stärka kroppen och därmed förebygga skador och förslitningar i framtiden 😊
Kimsan

2019-10-25 @ 09:32:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus