Måndag, ny vecka, utvecklingssamtal och pannkakor!

Uppe med tuppen, koka gröt och servera frukost till barnen, de som skulle iväg på skolan åt lite innan de som skulle vara hemma, Theo är ju ledig på måndagar precis som Lilly och Louie. 

Eldade, tvättade, hängde tvätt, älsklingen vek och tog reda på en del ren och torr tvätt. Promenad med Tyra, lunch och sen lite slapp tid innan utvecklingssamtal med Ninni kl 14.15. 
Under den "slappa tiden" så lyssnade jag på ljudbok och virkade klart en filt, en filt som jag för övrigt inte vet vad jag ska ha till, lite fel färger för min smak, ville bara testa så kanske det blir en fin gåva till någon annan 🤔. 

Jonna ska ha prao på förskolan denna vecka med start idag, hon åkte med oss hem efter utvecklingssamtalet idag, vi var hemma strax efter 15.00. 

Stella och Styrk är hos farmor hela denna vecka så de kikade förbi för att leka strax innan jag åkte på samtal och de stannade tills en stund efter vi kom hem från mötet. 

Till middag idag var det tänkt fiskpinnar med mos men eftersom flera av barnen ska till tandläkaren i morgon och kommer att missa lunchen på skolan, som kommer att vara pannkakor så blev dagens middag just pannkakor. 
Jag steker inte pannkakor så ofta då det tar en bra stund. 
Smeten idag blev bra och jag använde:

1,5 liter vatten
1,5 liter mjölk,
18 dl vetemjöl
15 ägg
Ca 2-3 tsk salt

Det blev en hel del smet, tog ca 1 timma och 20 min att steka knappt 60 pannkakor och då steker jag i 2 pannor samtidigt. 

Efter middagen återstod de backiga bestyren med disk, rasta Tyra, städa och plocka leksaker mm, borsta tänder på de mindre barnen och förbereda inför nattning. 

Meja följde med Stella och Styrk hem till farmor innan middagen för att sova där ytterligare en natt. Meja och Stella har ett speciellt band ❤️. 

När de små somnat och de lite större också lagt sig så satte vi oss med Jonna och Casper i soffan och kollade serier. Innan det satt jag och hade lite extra mys med Minnah i soffan, hon hade svårt att hålla sig lugn, går och drar ut lågor och grejer överallt så när hon bad om nappen och ville mysa i soffan så tog jag tillfället i akt och strax innan 20.00 lade jag henne. 
Nu är det hög tid att sova för oss andra med. 

(null)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus