När man bara har en tvättmaskin...

Det funkar jätte bra med en tvättmaskin, ibland önskar jag att jag hade två så man kan bli "klar" snabbare men vi har ändå begränsade möjligheter att hänga tvätt och hänger allt utom sängkläder, handdukar och underkläder. 
Men igår så slutade vår knappt 2 år gamla tvättmaskins att fungera, eller den fungerar bara att det är något fel med luckan så den tror att luckan är öppen fastän den är stängd och då går den inte att starta. 
Vad händer då om den enda tvättmaskin man har slutar att fungera!? Jo tvättbergen växer på sig väldigt fort och vi klarar oss inte alls många dagar utan...
Jag fick besked av Samsung att om 1-5 arbetsdagar ska vi bli kontaktade för att boka en tid då de kan komma ut och kika på maskinen och ev har med sig rätt delar direkt för att kunna fixa den, men det är ju inte samma sak som att de kommer att komma hit inom 1-5 dagar...
Så, vi åkte till stan idag och köpte en till tvättmaskin, egentligen hade vi tänkt lägga de pengarna på service på bilen men nu köpte vi en "billig" maskin så kommer vi förhoppningsvis att ha två maskiner i framtiden. Frågan är bara vart vi ska få plats med en till? Ett alternativ är att ha en i källaren men ett annat kan vara om vi bygger om lite i badrummet och tar bort garderoberna och ställer ena tvättmaskinen bredvid torktumlaren och har två överskåp ovanför istället för garderoben 🤔. 
Jaja, huvudsaken är att vi nu kommer att kunna fortsätta tvätta i väntan på lagning av den "gamla" maskinen. 

Så man kan säga att hela lördagen gick åt till att först faktiskt få lite sovmorgon för en gångs skull, barnen sov länge och när de väl klev upp så höll de sig snällt i soffan och kikade på tv. Sen klev vi upp och åkte till stan, kom hem lagom tills att det var dags att laga middag och nu kikar de mindre barnen på film och har just ätit lite lördagsgodis. 



Kommentarer
Postat av: Anonym

Kanske ni kunde ha en maskin istället ? Tvättmaskin och torktumlare i samma.

Svar: Vi har redan en tvätt och en tork, skulle såklart kunnat köpa en kombinerad att ha också men nu blev det en billigare tvättmaskin som fyller sin funktion. Sen tänker jag att en kombinerad tvätt och tork inte är praktisk i längden om man vill avverka många maskiner med tvätt på rad 🤔 men har aldrig testat någon så jag ska inte säga att de är dåliga även om jag inte tror på konceptet riktigt.
Kimsan

2019-10-12 @ 20:02:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus