Onsdag och torsdag...

Igår när vi lämnat på förskolan åkte vi vidare mot Åsarna och hämtade ett paket, Melvin som beställt grejer till sin dator. Dock var fel "storlek" beställt så retur och nytt köp ordnades. 

När vi kom hem rensade vi i skåpen i köket innan lunch, Minnah sova, jag slappade och innan pappan hämtade på förskolan så körde han även iväg med insamlingen, behövdes extra mycket då vi rensat ur skåpen. 

Till middag lagade vi pizza, pappan gjorde degen och mamman resten. 

Idag torsdag så lämnade pappan på förskolan, mamman tog promenad med vovven och sen väntade vi på att tvättmaskinsreparatören skulle dyka upp. Han kom  strax efter 11.00, då hade vi precis ätit lunch och han åkte strax innan 12.00 då det var dags för Minnah att sova. 
Nu fungerar tvättmaskinen igen och vi ska bara bestämma oss för vart vi ska placera den billigare men ack så bra tvättmaskinen som vi köpte som extra. 

Mamman hämtade på förskolan vid 14.00, Lilly hade kompis med sig hem. 
4 barn åkte till kyrkan för att gå på kören, Meja och Melvin vill inte vara med så de kom hem. 

Jag hjälpte Melvin att plocka fram kläder i större storlek, då vi inte gjort det på länge och bara lite halvt, så nu har han en ny garderob. 

Till middag åt vi idag; kyckling, jasminris, currysås samt lök & tomatsallad. 

Lillys kompis hämtades vid 18.00 och då började några att göra klart de mindre barnen för sängen samtidigt som jag och Meja röjde köket efter middagen. 
Innan middagen fixade Hilma, Towe och Meja med all ren tvätt. 
När de små barnen skulle lägga sig gick Hilma och Towe en promenad med Tyra, Melvin gick när han kom hem från skolan och Meja i morse. 
Jag, Jonna och Meja bar tillbaka kartongerna med kläder ut i lagårn. 

Jag har ganska nyss lagt Minnah och de små har somnat, de mellersta har också lagt sig, bara vi vakna tillsammans med Jonna och Casper, tror vi kanske ska fika lite. Jag ska i alla fall dricka te för jag börjar bli förkyld, jag som typ aldrig är sjuk måste tydligen bli det nu...

Idag är det förresten BF för bebis men jag tror att det dröjer någon dag till. 

Gjorde klart Jonnas vantar idag också, var bara tummarna kvar så lika bra att få det gjort. 
Hon blev nöjd. 

(null)

(null)

Trevlig kväll! 🥰

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus