Så segt...

Har inte uppdaterat men det beror inte på att bebis kommit utan snarare att jag börjar bli lite less på att vänta på att bebis SKA komma. 

I söndags fick jag hem sista grejerna till vagnen som ännu en gång hittat till Sverige och Jämtland. Min fina vän Theresa har haft den innan och jag har alltid velat ha den men inte haft behovet, det har jag iofs inte nu heller 🙈. Men så köpte Benny och Hanne den för att ha till Styrk på förskolan och nu när de skulle sälja den så köpte jag den äntligen! 
Jag monterade i alla fall liggdelen på den och bäddade med filten som jag stickade innan Louie kom (tror jag) så nu är den redo. 

I måndags ringde mamma och frågade ifall några av barnen ville komma och vara där någon dag nu på lovet. Det bestämdes att Hilma, Towe, Theo och Lilly skulle åka dit dagen därpå. 
Tog en längre promenad med Tyra denna morgon, i väntan på affären skulle öppna och så för att kanske hjälpa lite på traven med att få ut bebis...

Igår var det alltså tisdag och dags för Älsklingen att jobba, han började 14.00 och kunde därmed ta med sig de som skulle till mamma och lämna av dem där innan. 

Igår lagade jag kycklingwok till middag men slängde även ihop en tacopaj av tacoresterna vi hade kvar i kylen. 

I natt vaknade jag 03.37 ca och hade lite värkar, inte bara sammandragningar utan det kändes som värkar men var ganska svaga. Hade dem till och från tills strax efter 06.00 då det var dags att väcka Älkslingen som skulle upp och jobba. Jag klädde mig och tog en promenad med Tyra och då hade jag också lite sammandragningar och värkar. 
Innan jag klev upp hade jag förhoppning om att vi faktiskt snart skulle sitta i bilen på väg in till förlossningen men så fel jag hade! 

När jag kom tillbaka från promenaden så stod Göran i hallen och väntade på sina byxor och jacka som jag lånat till promenaden. Han behövde ju så klart sina kläder för att kunna åka 😜. 

Jag har under dagen skrivit upp när jag fått värkar men de är varken kraftiga, långa, många eller regelbundna så det känns ganska ledsamt faktiskt... idag är det 13 dagar över tiden och det är väldigt länge kan jag tycka! Men bebis kommer väl när den känner sig redo och ikväll ska jag försöka lägga mig lite tidigare och försöka få den ro som kroppen säkert behöver. 
Inte för att jag på något vis längtar till själva förlossningen men jag vet ju att det ska göras, bebis måste ju ut och det skulle bara vara så skönt om det vore gjort. 

Med 4 barn borta så är det såklart lite lugnare här hemma men ändå så ser Ninni, Louie och Minnah till att man inte får någon. Längre lugn stund, förutom nu när Minnah sover, men då satte jag igång och bakade en äppelkaka som nyss blev klar... sen är är det bara kvar att lista ut vad vi ska äta till middag. Till lunch åt vi resterna av woken sen igår.

Ikväll kommer barnen som varit hos mamma hem och Älsklingen som egentligen skulle jobba natten kommer hem ikväll, lättare att få vikarie under dagen/kvällen än mitt i natten OM det skulle sätta igång. 

I morgon är det Halloweenfest för 4 av barnen och på fredag ska ev Melvin och Theo följa farmor till stan. 

(null)
Äppelkakan före och efter gräddning...

(null)

(null)
Promenad i måndags morse...

(null)
Vagnen till bebis ❤️
(null)

Snälla, fina, söta och underbara du där inne i magen, nu vill vi faktiskt träffa dig så ta och kom ut ❤️

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har lillen/lillan kommit🥰

Svar: Ja nu har han äntligen kommit! 🥰
Kimsan

2019-11-04 @ 19:59:58
Postat av: Anonym

Å grattis till er alla💙

2019-11-05 @ 21:55:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus