Söndag, feber, måndag, snö...

Jag brukar inte gilla söndagar, de blir sällan så lugna, sköna och slappa som man önskar + att det sen länge varit en dag då barnen ofta är trötta och griniga... senaste året har  det inte alltid varit så men i förrgår var verkligen en sån söndag som man helst hade hoppat över...

Egentligen var allt lugnt men det var bara så att det konstant var några som tjafsade, var osams, surade, skrek, grät eller ylade rakt ut bara för att protestera och jag höll på att bli galen! Eller egentligen inte galen, det var bara att "härda ut" och lugnt och metodiskt se till att det som skulle göras blev gjort. Alla skulle duscha innan dagen var slut, middagen skulle göras och serveras och sen skulle köket röjas innan kvällen och nattning av små barn. 

Casper och Göran var på auktion i Oviken ovh kikade, hittade lite smått och gott som följde med hem. 

Kvällen kom, barnen lade sig och jag kunde inte riktigt hålls mig vaken i soffan och lade mig en stund innan alla andra. 

Igår var det måndag, den var dock ganska lugn ändå, förutom att Theo och Louie var väldigt rastlösa men det var inte så bra väder för att vara ute och Theo som hade feber i söndags skulle ta det lite extra lugnt för att förbli feberfri. 

Casper hittade en bil i Sveg som han ville köpa, 4 min innan bussen till Rätan gick från stan såg han den och sprang till bussen och hann med den. 
Han var hemma strax innan 19.00 och jag åkte med honom till Sveg så körde jag därifrån och hem sen, han äger nu ännu en Volvo, 3:e som gan tänker sig att ha som vinterbil, får se hur länge den stannar. 

Jag och Göran satt uppe till strax innan 00.00, nu var det Lillys tur att ha feber, den kom smygande under dagen. Hon låg på soffan och halvsov tills vi skulle lägga oss. 

Louie kom också smygande under natten, Göran blev kvar på soffan. 
Vid 04.00 tiden känner jag hur jag blir både varm och blöt och under att Louie kissar i sängen där han ligger tätt intill mig. 
Det hinner inte komma på täcket och vi springer på toa, sen lägger vi en tjock, dubbelvikt handduk i sängen och somnar om igen, ingen idé att väcka hela huset 2 timmar innan det är dags att kliva upp. 

Så idag har Lilly varit feberfri men hemma från förskolan, Louie var dock där. 
Towe som tog vaccin igår hade feber i morse och fick vara hemma. 
Jag har tvättat en del men annars tagit det ganska lugnt då jag har haft lite ont i huvudet större delen av dagen, för lite sömn och vatten tror jag. 

Nu är det åter kväll och typ alla har lagt sig, Minnah fick feber på eftermiddagen och hade 39,0 grader nu när hon lade sig strax efter 20.00, många som har feber till och från nu. 

I morgon är en ny dag och både Lilly och Louie är nu redo för förskolan och ska ev ha med sig kompis hem. 

Jo men just ja, sent igår kväll, i natt och större delen av dagen har det snöat, inget som lagt sig riktigt, bara fläckvis så det lär smälta bort helt skulle jag tro. 

(null)
Denna bild tog jag igår kväll när vi kom hem från Sveg. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Krya på er😊önskar er en bra dag 🌼

Svar: Tack 🌸
Kimsan

2019-10-02 @ 07:15:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus