Torsdag, fredag, lördag, halloweenparty, fredagsgodis, barnmorska och bilar

Torsdag;
Då var vi på kyrkis, det är lite extra skoj nu när vi är så många 😊, 13 barn var där denna torsdag (om jag räknat rätt 🤔). Susanne var där med Stella och Styrk också, de har ju varit med farmor här i Sverige en hel vecka. 

Efter kyrkis promenerade vi hem, Minnah somnade, som planerat, i vagnen och jag parkerade henne ute när vi kom hem. Sen gick jag en sväng med Tyra innan jag åkte för att hämta barnen på förskolan. Dock åkte både Lilly och Louie bussen då Jonna (som har prao) också fick sluta samma tid, blev bara Meja som åkte med mig. Jonna åkte till förskolan samma tid som barnen i morse också då de behövde lite extra tid på sig att förbereda och sminka sig då det vara Halloweentema på förskolan denna dag. 

(null)

(null)

(null)
Minnah fick lite fräknar och skulle vara Pippi Långstrump. 

Hilma, Towe, Ninni och Theo åkte till kyrkan för att sjunga med kören, Lilly, Louie och Melvin gick över till farmor för att leka med Stella och Styrk så hemma var nu bara 3 barn. 
Theo ville dock hem från kören en liten stund innan de andra då han och en kompis blivit tillsagda på skarpen att inte springa och leka, helt rätt och bra att han kanske kände sig lite skamsen. Det var mamman till barnen han sprang med som hade sagt till 👍🏻. Jonna gick i alla fall och mötte upp honom och när han kom hem sa han att han inte längre tycker att det är kul att sjunga i kören, och enligt syskonen så har han mest pysslat och lekt när han varit där och inte sjungit så det är väl ett bra val om han inte vill fortsätta just nu då. 

Antar att det sen blev middag i vanlig ordning och sen samma procedur med att göra klar de små för sängen, kika lite på barnprogram och sen sova. 

Fredag:
Jag hade til hos barnmorskan 09.00, vecka 40+0 som innebär 8 dagar över tiden och förutom små diffusa förverkar så inga tecken på att förlossningen vill starta... men allt såg ändå bra ut. 

Innan vi lämnade Svenstavik så åkte vi ett varv runt Hoverberg och sen handlade jag lite på Ica, tacos till middag, och sist in på Dollarstore en sväng för bland annat lördagsgodis till barnen. 
När vi kom hem åt vi lunch och sen skulle Minnah sova. 

Vi lagade mat och åt lite tidigare än vanligt denna dag, Casper åt senare då han jobbade lite längre på praktiken. 
Innan middagen delade Meja och Hilma upp godiset i skålar som barnen sen fick efter middagen, godis på en fredag funkar ju också.

Casper tog sig en dusch och åkte mot stan efter middagen, skulle träffa en tjej som han nyligen fått kontakt med. Han visste inte om han skulle komma hem senare på natten eller sova i stan men vid 03.30 ca så meddelade Tyra att han var hemma, hon låg i soffan med Göran och blev rädd och överraskad men väckte ingen av barnen som tur var.  

Jag var över en sväng till Susanne och gjorde inbakade flätor på Stella, hon hade frågat Meja först men hon visste inte om hennes tålamod skulle räcka då hon kände sig lite trött och då gick det bra att jag, "Tante Kim" flätade istället. 

(null)

Lördag;
Igår var det lördag, som ombyte så var det bråk och stök denna morgon så vi klev upp tidigt och gav de mindre barnen som bråkat fil och flingor till frukost. De andra barnen åt lite senare och fick helgfrukost vilket här oftast är oboy/varm choklad och smörgåsar. 
Efter frukost höll sig barnen faktiskt väldigt lugna, kikade på film och bara mös. 
Göran och jag roade oss med att ringa Apple supporten för att få hjälp att återställa Jonnas dator som hängt sig, egentligen kunde hon inte hjälpa oss, inte komma fram till någon lösning men rätt som det var när vi lagt på så löste det sig ändå och nu fungerar den igen. Vi formaterade om Mejas och Hilmas också och fördelade ut alla ram-minnen mellan datorerna så alla fick 8gb var. Towe köper Jonnas då hon nyss köpt en bärbar, Meja som också köpt en bärbar ville inte ha kvar sin så Ninni får låna den tills hon ev kan köpa den och så Hilma som har kvar sin som tidigare. Lite omfördelning bland grejerna är aldrig fel. 

Vädret ute var faktiskt fint denna dag, vi hade tänkt klä på alla och gå ut men tiden gick och eftersom vi skulle äta middag extra tidigt då Towe och Ninni skulle på Halloweenparty 🎃 hos en klasskompis så gick bara Göran ut, de plockade och fixade lite i garaget, placerade bort och täckte över Caspers "sommarbild" och ja fixade lite. 
Casper åkte även på andra sidan av byn och köpte en till Volvo 240 som han fick till bra pris och några timmar senare kom någon och köpte den Volvo som han köpte i Sveg för några veckor sen. Han är duktig på affärer och gå alltid med mer eller mindre vinst 😍. 

Köttbullar, makaroner, brunsås och grönsaker blev det till middag 🥘 och sen strax efter 17.00 blev Towe och Ninni hämtade av en "läskig pappa" som också sminkat och klätt ut sig tio en "galen kock". Louie blev lite rädd men Lilly bara skrattade. 

Göran var ute med Casper en sväng till efter middagen men kom in precis innan det var dags att lägga de små, de somnade relativt snabbt och Minnah som inte somnat i vagnen tidigare under dagen (hon som längre på morgonen) lade sig strax efteråt och somnade  direkt. 

Casper var trött, fikade lite och gick sen och lade sig, efter att ha varit ute och åkt en sväng med nya bilen. Göran fick dock hämta honom då han fick soppatorsk. 
Jag, Jonna och Göran fixade också lite fika och kikade på "Så mycket bättre". Men det var inte förrän närmare 22.00, innan det så plockade jag fram målarbok och pennor och färglade lite, rogivande och mysigt. 
(null)
Tog fram färgpennorna men eftersom mina gulliga och rara små barn har lånat dem och tappat dem i golvet otaliga gånger så får man vässa och vässa och alla stift går av... så jag plockade även fram tusch och kombinerade lite. Ska köpa nya och fina pennor som BARA  jag ska ha 🤗 

(null)
Inte så tokigt,men ska nog ändra själva ljuset ner på bordet lite 🤔

Meja och Hilma gick ut på rummet vid 19.00, Melvin spelade dator, Towe och Ninni kom hem strax innan  21.00, jag hjälpte dem av med sminket och sen gick Ninni och lade sig och Towe gick ut. 

Idag är det söndag, bara tidig morgon än så länge. Klockan är 06.41 och natten till idag ställde vi tillbaka till vintertid så egentligen är den 07.41... 
För att vara söndag så har morgonen börjat ganska lugn, jag ligger kvar i sängen men har varit ner i frysen och hämtat bröd till frukosten och förberett för att koka ägg till frukosten. Låter dem ligga en stund i ljummet vatten innan jag kokar dem så blir de oftast lättare att skala sen. 
Som sagt tidig morgon, men vi lade oss innan 00.00 igår och vaknade ganska pigga. Göran är i vardagsrummet med barnen, någon kikar på tv och några leker. 

På bebisfronten får vi se vad som händer de närmsta dagarna, slemproppen gick i alla fall för en stund sen (05.28) och det är ju ett gott tecken! Men idag är vi på dag 10 över tiden... rekord för min del men allt har ju sin tid. 

Nu ska jag bara slappa lite innan det är dags att laga frukost, varm choklad får det bli idag till smörgåsarna som förhoppningsvis hinner att tina. 😊

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus