Barnmorska och föräldramöte...

Louie fick vara hemma från förskolan idag, han hade ju feber igår kväll men inget på morgonen. Lilly kom alltså dit själv idag men det gjorde henne inget alls, ja självklart var andra barn där men med själv menade jag utan Louie. 

Louie och Minnah fick istället åka med till Svenstavik, besök hos barnmorskan 10.00 och allt såg bra ut. 
På vägen hem stannade vi på kiosken i Åsarna och åt lunch, jag åt kebabrulle. 

Minnah höll sig vaken hela vägen hem så hon var redo att sova lunch vid 12.00 som hon brukar. 
När hon sov försökte sig Louie på att spela tv-spel men gav upp och kikade lite på youtube istället, jag har snart virkat klart huvudet till snuttefilten jag gjort. Lade ut en förfrågan på Facebook och instagram om vilket djur alla tyckte den ska föreställa och jag fick många fina förslag men Görans förslag blev det bästa! Men vad får ni se när den är klar, hann inte föra klart idag men troligtvis i morgon. 

Minnah vaknade strax innan det var dags att hämta Lilly på förskolan, Göran åkte och hämtade henne och jag satte mig i köket med Minnah och gjorde i ordning skålar med frukt som mellis till alla barn som snart skulle komma hem från skolan och förskolan.  
När barnen mumsade på fika och kakan som Hilma och Towe bakade igår så åkte jag och Göran en snabbis till Åsarna för att lämna bussen som ska få service i morgon, skönt att slippa lämna den så tidigt i morgon bitti. 

När vi var hemma igen började jag lite smått med middagen och så spelade vi lite kort under tiden. Göran tyckte kort blev tråkigt så vi spelade Labyrint men det slutade med att han och Melvin spelade schack under tiden som jag gjorde klart maten. 
Precis när maten var klar och bordet var dukat kom Casper och Jonna hem. 

Efter middagen plockade Jonna ur diskmaskinen och jag fyllde och startade den, sen tog jag en promenad till skolan för att gå på föräldramötet. Tog ut Tyra på en promenad direkt när jag kom hem och nu har jag suttit inne med Louie som vaknat och varit ledsen. Han hade knappt feber nu ikväll men var lite täppt i näsan, det är bland det jobbigaste han vet. Lite ont i magen sa han också så han fick en smörgås men den spottade han mest ut, kunde liksom inte äta den. 

Nu tänker jag krypa upp i soffan en stund med min älskling, alla andra har lagt sig, även Jonna och Casper. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus