En kall morgon!

Barn på skola och dagis, jag och Minnah hemma. 
Promenerade till dagis och på hemvägen köpte vi lite frukost, åt lite mer än bara mellis så Minnah fick sova innan lunch idag. 
Lade henne vid 11.30 och sen satt jag och virkade i stort sett tills det var dags att hämta på dagis igen vid 14.00, hade ett litet avbrott när jag tog ut Tyra för att kissa. 

Spaghetti och köttfärssås till middag och sen bortade större syskonen tänderna på de mindre, de gillar att få välja vem av syskonen som ska borsta på dem 😊. Sen såg det på barnprogram tills det var dags att sova och alla har precis somnat.  Suttit och virkat lite till nu när jag "vaktat" de mindre och Meja lade nyss Minnah. 

Hann inte helt klart med filten men alla kanter är där och jag har hunnit fösta trådar och virkat ihop rutorna till 5 st remsor som jag får ge mig på om några dagar då jag är ledig igen. 

(null)
Klart och fint!

(null)
Det var nollgradigt ute i morse när vi kikade på termometern runt 07.00 tiden, igår var det i alla fall +10! Det börjar bli kallt men ändå skönt att det än så länge är kallt på nätterna och varmare på dagarna. 
Påväg hem från dagislämningen och Minnah är glad. ❤️

(null)
Såhär blir det, förutom en ruta som jag hade lagt fel men det är fixat nu. 
Några har en mörkare kant pga att det ljusa garnet inte räckte. 

Göran åkte 07.00 i morse och jobbar tills i morgon bitti då vi bara kommer att mötas som hastigast och byta bil och sen ses vi igen på fredag kväll.
Skönt att det bara kommer behöva pusslas i någon vecka till 😅

Nu lite egentid med Jonna ❤️

Kommentarer
Postat av: H

Varför går barnen på dagis när ni båda är lediga??

Svar: De går 15 timmar/vecka, allmän förskoletid, som också är gratis från och med samma år barnet fyller 3 år. Syftet är att om barnet/barnen är hemma med föräldern på heltid så ska de för chans att träffa andra barn, det är vid 3 års ålder som de bedömer att barnets sociala behov ökar. De är dock inte där på några lov utan bara när det är skola för de andra barnen.
Dessutom så är vi nästan aldrig hemma båda två, senaste året så har någon av oss två jobbat men vi jobbar aldrig samtidigt. 😊
Kimsan

2019-09-07 @ 20:26:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus