En trött lördag...

Det blev sent för de större barnen idag och det märktes genom hela dagen... noll tålamod från någon av dem och hemsk attityd mot varandra, surande för minsta lilla och ja, inte den bästa dagen helst enkelt...

De små har väl också varit lite halvjobbigt men de har inte varit värst idag om jag säger så, Louie och Theo har varit ute mer än inne och lekt på bra. Theo har hjälpt Casper i garaget och Louie har cyklat. 

Vi åt frukost vid 09.00 och sen gick vi direkt ut för att slänga in 1,5m3 ved som kom igår. 
Efter ca 1 timma gick vi in och de som hade tjafsat som värst fick skärmförbud, sysselsatte sig med att rita och bygga pussel istället. 

Minnah fick lite att stoppa i magen innan hon skulle sova, 12.30 var klockan ungefär när jag lade henne. 
Sen delade jag upp lördagsgodiset och vi andra satte oss och kikade på en film. 
Det var efter det som Louie och sen Theo gick ut, Lilly och Ninni gick ut en stund innan middagen, hade ju varit bra om de kommit på tidigare att de skulle ut så hade de hunnit leka längre. 
Theo var ute bpde länge och väl, han älskar att vara med Casper o garaget och att få hjälpa till att hissa bilen, rulla däck och annat, och Casper är så gullig och har tålamod med honom de flesta gånger när de bara är de två. 

(null)

(null)
Theo blev sugen på att sätta hela ansiktet bakom avgasröret...

Tacos till middag och när vi var klara så gjorde jag de mindre klar för sängen och de större tog köket. 
När de små lagt sig hjälpte Meja, Melvin och Towe med tvätten, Hilma som varit ute med Tyra åkte iväg med Casper en sväng. 

Jag åt bara lite till middag så jag kunde göra Göran sällskap när han kom hem, så vi har spelat lite Skipbo med Hilma och Meja under tiden som köttfärsen värmdes och sen åt vi och sen satt vi bara och pratade en stund, nu är det hög tid att sova. 

(null)
Gjorde klar denna idag, bara själva huvudet kvar men vet inte vilket djur den ska få föreställa ännu 🤔

Natti natt ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus