Fint promenadväder!

I förmiddags hängde regnet i luften, tog en promenad med Tyra bort till campingen innan 09.00 när barnen skulle till förskolan, Göran skjutsade dem strax efter att jag kom hem.

Lite senare kom regnet och efter det kom solen fram och värmde ordentligt, runt +16 grafer blev det alla gånger. 

Efter lunch tog jag en promenad till skolan för att ha möte med Theo och läraren, som vanligt hade han myror i ändan men jag tror att budskapen och informationen gick fram ändå. 

Jag hann ungefär halvvägs tillbaka då Göran plockade upp mig och så åkte vi tillbaka för att hämta Lilly och Louie på förskolan. Jag trodde att jag kanske skulle hinna ända hem men fick gå lite lugnare då magen började ömma lite. 

Mejas goda bullar fick bli mellis och sen fick barnen, om de ville, ha sina telefoner men både Theo och Louie tröttnade snabbt och fick ut istället.
Minnah var allmänt grinig så jag bad Jonna ta på henne skaloverallen och stövlarna så hon också kunde gå ut och leka lite. 
Tyra var också ute och sprang av sig en stund, det var som sagt rätt varmt ute så dörren fick stå öppen 😍. 

Till middag blev det stuvade makaroner, korvskivor och broccoli, och till efterrätt blev det lite glass. Inte ofta som vi äter efterrätt men Göran passade på att handla det när han ändå behövde åka och handla Ketchup och lite annat innan middagen kunde intas. 

Jonna fixade sen disken, jag duschade Minnah och borstade tänder på några av barnen, Göran också och sen hade även Meja borstat på någon. Hjälps man åt så går allt smidigt och relativt fort 😊. 

De små ligger i sängarna för att sova, Meja och Towe håller Minnah sällskap i vårt rum, hon kikar på Pippi och de gör yoga. 
Melvin har plockat i ordning i hallen och i soffan, jag har dammsugit och skakat hallmattan och fällarna till soffan, nu åker de en sväng i torktumlaren på airwash så får vi se om de känns fräschare sen. 

I morgon är sista lediga dagen av 3 och jag ska i stället jobba mina 3 sista dagar på väldigt länge. 
Inga speciella planer för morgondagen än så länge men vi hittar säkert på något 😊

Kommentarer
Postat av: Anonym

Så bra när syskonen hjälper till det har de gott av när de blir äldre. 😊

Svar: Ja de har de absolut! 😊
Kimsan

2019-09-12 @ 20:37:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus