Freja, gräsklippning och chili con carne...

Idag hade jag en tid inbokad på kvinnokliniken i Östersund, jag hade träff med en "Freja-barnmorska" för att prata om kommande förlossning. Jag har aldrig varit på ett sånt samtal tidigare men eftersom det blivit "komplikationer" på de 2 senaste förlossningarna pga barnmorskornas osäkerhet och hur de handskats med mina förlossningar så vill jag nu försäkra mig om att varken bli övermediciberad "för säkerhets skull" eller att de sliter av min moderkaka på mitten igen för att den SKA komma ut inom 30 min...
Samtalet gick superfint och jag pratade med en barnmorska som heter Sandra, henne har vi mött flera gånger förut men inte på förlossningen utan under ultraljudsundersökningarna. 

Jag hade tid vid 11.00 och efter ganska precis 1 timma så var vi klara, Göran och Minnah satt i bilen och väntade på mig. 
De hade varit och tvättat bilen, tankat och rastat Tyra nere vid sjön under tiden som jag var på samtalet. 
Vi hämtade upp Tony som slutat skolan och sen stannade vi på Burgerking för att köpa lunch, åkte drive-in och åt i bilen. 
Jag måste bara påpeka att vi tog just Burgerking för att det inte var några där och det var kö på Mc Donalds men jag blir lika besviken varje gång... jag älskar inte direkt Mc Donalds heller men de är ju betydligt bättre än Burgerking... och fel dricka fick vi också, blivit något fel varje gång vi ätit där och då just pp den i Östersund. 

Vi kom i alla fall tillbaka till Rätan precis innan 14.00 då det var dags att hämta Lilly och Louie på förskolan. Jag hoppade ur bilen och tog med mig Tyra på en promenad hem, skönt för henne med en längre promenad efter att ha åkt bil större delen av dagen. 
Vi köpte förresten en ny bur åt henne idag innan vi köpte lunchen, hon har blivit åksjuk senaste gångerna hon åkt bil och väskan som vi haft är inte optimal, finns ju nät på vardera sida och även på ena långsidan men blir kanske ändå för instängt 🤔. Nu köpte vi en gallerbur som är både större och luftig och hemresan klarades utan kräk 👍🏻. 

När vi kom hem klippte jag gräsmattan, vi har dragit ut på det väldigt länge nu för vpran åkgräsklippare gick sönder och den andra vi hade innan sålde vi precis innan men vi har ju den skruttiga kvar och den fick vi igång ich kunde köra med. Göran gick runt med röjsågen och sen rensade han och Melvin bort en massa trasiga leksaker ur sandlådan. Det var bara Meja och Melvin som var hemma av skolbarnen, resten var på kören. 

Till middag åt vi chili con carne och det gick hem hos alla, de festa gillar det mycket och tog 2 portioner. 

Klockan är knappt 23.00 ännu men både Jonna och Casper lade sig tidigt och Göran somnade på soffan. Jag har börjat sticka på ett par vantar till Jonna men kände mig trött redan strax efter 21.00. 
Jag gick en kort promenad med Tyra och sen väckte jag Göran igen och sa att jag ska lägga mig, men han verkar ha somnat om igen. Huvudsaken är väl att han får sömn om han är trött, vart han sover spelar mindre roll även om det är mysigare om han ligger här i sängen med mig. 

I morgon är det Fredag och om det är fint väder i helgen så ska vi försöka stöda upp och rensa lite mer här ute på gården, kanske vi försöker att hitta på något extra också nu bör alla är hemma en helg, men vi får se. 

Natti natt 😴

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus