Helgen - sista dagarna på jobbet på ett tag...

Jag har inte hunnit, orkat eller prioriterat att uppdatera de senaste dagarna men ska nu göra det, börjar med helgen tänker jag. 

I torsdags kväll bakade jag en kardemummakaka som jag tog med till jobbet på fredagen, den uppskattades 😍. 

Fredagar är en dag då vi är full styrka på salongen så det är extra roligt att jobba då, även om det är skönt med lugna dagar också. 

Sista 3 dagarna flöt på bra, blev lite sen både lördag och söndag men vissa har tjockare hår än andra och vissa har låtit det växa på ton för mycket och att skapa en helt ny frisyr kan ibland ta ganska lång tid, huvudsaken är att både jag och framför allt kunden känner sig nöjd! 

Både lördag och söndag kväll när jag kom hem så åt vi först middag och sen lite godis och chips framför tv:n

Det kändes på ett vis som att jag skulle kunna jobba några dagar till men förnuftet säger att 4 veckor innan kan vara bra att vara "ledig" i alla fall, så man hinner landa hemma innan bebis kommer. Jag ser fram emot att vara hemma och hitta tillbaka till alla "hemmarutiner" samtidigt som att jag kommer att sakna jobbet också och en del av kunderna. 

I torsdags eftermiddag åkte Jonna till Norge med farmor och Patrik för att hälsa på Benny, Hanne och barnen. Hanne jobbade lördag och Jonna fick följa med och agera modell till lärlingarna på salongen, hon satt i frisörstolen i 5 timmar 😅. Roligt för henna att få bli lite extra ompysslad ❤️. 

Natten mot lördag var det en riktigt stor fullmåne och det sades att den skulle vara som störst och bäst att fotografera kl 07.00 på lördag morgon. Jag fotade i bilen på vägen hem när den var precis rakt fram men det blev  som väntat inte alls så bra, tänkte fota när jag kom hem men den syntes inte från gården så då struntade jag i det. 

(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus