Hur mycket kiss!?

Först kisskalas i vår säng i morse och sen nu så visat det sig att Louie även kissat i sin säng under natten och gömt kalsongerna under kudden! Kul att behöva ta reda på det och bädda rent precis när de ska lägga sig 😟. 
Hur mycket kiss kan set få bli på en och samma dag!?
Extra irriterande när Lilly utbrister "Ja, det kände jag förut (att det var blött i Louies säng) när Minnah skulle leka där!" 
Jag frågade varför hon inte sagt något!? "Jag hann inte..."
Bäddade rent i alla fall och de somnade väldigt snabbt, rekord till och med. 

(null)
Klockan 05.39 i morse...

För övrigt har dagen varit bra, Casper hade sin första dag på praktiken idag och åkte va 06.20. Göran åkte strax efter 07.00 och ska jobba tills i morgon bitti. 

Jag lämnade på förskolan vid 09.00 sen åkte jag till klövsjö en snabbis för att hämta ett gäng glas hos Theresa, hann med en kopp te och en pratstund innan jag åkte hem till Meja och Minnah igen. Meja hade inget emot att passa Minnah under tiden, de kikade på Pippi, gick en promenad med Tyra (fastän jag redan gjort det för att hon inte skulle behöva) och åt lite frukt.
I morgon ska Meja på skolan igen, ingen feber längre och halsen är bättre. 

När jag kom hem åt vi lunch och sen var det dags för Minnah att sova, jag fortsatte att tvätta och torka sängkläder och täcke. 
Hämtade barnen på förskolan vid 14.00, in på Tempo en snabbis innan för att köpa wokgrönsaker och pasta. 

När de fått lite frukt till mellis så ville de ut och leka, riktigt fint väder och varmt i solen. 
Skolbarnen som kom hem strax efteråt ville också vara ute, jag vart kvar inne och skötte lite tvätt, lagade några hål i ett par klädesplagg och började sen förbereda middagen. 

Allt eftersom började barnen komma in, de sysselsatte sig med både tv och pussel, jag spelade kort med Hilma och Lilly lite senare. 
Men innan dess, när soffan fylldes på mer och mer så frågade jag vart Minnah var, om hon var kvar ute helt själv? Melvin som
Nyss kommit in och satt sig trodde att Lilly var ute med henne men jag svarade att hon bygger pussel 😊. 
Melvin och Hilma gick ut och städade ihop lite, cyklar ställdes in och dockvagnarna med och sist tog de med sig både Minnah och Tyra in, grinden var ju såklart stängd så de tog sig ingen stans utan lekte så bra. 

Jonna kom hem med Casper vid 17.30, då pt vi middag, jag fixade disken tillsammans med Hilma och de andra borstade tänder på de små och sen kikade de på barn-tv tills det var dags att sova, då när jag upptäckte kisset i Louies säng... 
Jonna och Meja hade då precis gått iväg till Tempo för att köpa fika till Jonna som ska på utflykt med skolan i morgon, Tempo har öppet till 20.00 på onsdagar och fredagar nu 👍🏻. 
Towe och Hilma gick ut vid 19.00 de också, Hilma har känt sig trött hela dagen, Melcin. Ar uppe till 20.00 och Meja med, hon duschade direkt när de kom hem från affären. 

Nu har jag och Jonna kikat på tv en stund, jag slumrade till massor av gånger och har nu äntligen efter mer fix med tvätt och tandborstning nått sängen och ska sova. Hoppas det blir en lugn natt och att jag slipper tvätta kissiga sängkläder i morgon! 

Natti natt ❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus