Lite och lugnt men ändå mycket...

Idag har varit en väldigt lugn dag, relativt lugn morgon och efter att Göran skjutsat Lilly och Louie till förskolan så gick vi en liten promenad. 

Efter lunch skulle Minnah som vanligt sova och jag passade på och målade om mina naglar innan jag tog Tyra på en kort promenad och sen satte jag mig i soffan med ljudbok och virkning. 

Hämtade Louie på förskolan, Lilly åkte med bussen till kompis, Towe och Meja åkte till samma ställe och resten, förutom Melvin, åkte till kyrkan för att delta i körträningen som började idag. 
Jag plockade även upp Casper med kompis som kom med bussen strax innan 14.00, han ville hem och hämta bilen så han slipper vänta på buss i morgon efter skolan. 

Louie och Minnah lekte ute en stund innan de gick till farmor i ca 1 timma och kom hem i samma veva som de andra kom hem från kören. Vid det här laget satt vi och chillade i soffan och middagen stod på spisen och puttrade. 

Jonna kom hem 16.30 men var bara in och vände, hämtade lite packning för att följa med  farmor och Patrik till Norge över helgen. 

Vi åt, resterande 3 barn k
Hem från kompis, jag duschade, vi nattade de små, jag bakade en kaka, de större åt kvällsfika och gick sen och lade sig vid 20.00. 
Klockan är fortfarande tidigt men vi ska lägga oss redan nu, kanske kika på tv en sväng i sovrummet innan vi båda får lite välbehövlig sömn. 
I morgon väntat jobb. 

(null)
Förmiddagspromenad

(null)
Påväg till farmor. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus