Måndag och mer feber...

Upp och hoppa strax efter 06.00 efter ca 4 timmars sömn, kände mig faktiskt pigg. 

Gröt till frukost och större barn iväg till skola, och jag tog en promenad med Tyra. 
När vi kom tillbaka lyssnades det på musik och dansades, myste ner mig i soffan med älsklingen och både Louie och Minnah kom och satte sig nära och ville goda, speciellt Minnah som pussades, kramades, klappade och strök, supermysigt ❤️. 

Hänga lite tvätt, tvätta mer och sen pannkakor till lunch. 

(null)
Vedförrådet är rätt fullt efter påfyllningen i lördags. 
(null)
Mysigt att elda ändå ☺️

Minnah skulle sen sova och jag sov också en stund, ingen direkt djup sömn men jag fick lite vila i alla fall. 

En stund efter att barnen kommit hem från skolan så åkte jag iväg och hjälpte en vän att klippa och jämna till hennes pojkars frisyrer, pappan till barnen hade försökt "leka frisör" själv med varierat resultat. De var hur duktiga som helst, vi båda var förvånad över hur smidigt det gick 😀. 

Hem och laga middag, Göran åkte till Svenstavik för möte med Jonna och hennes Tyskaklass som samlat pengar för en resa till Berlin. 

Casper som besiktar en bil innan skolan idag, fick några 2:or som han fixade på lunchen och gjorde sen en ombesiktning och bilen gick igenom, han kom hem lagom tills att middagen var klar. Sen tog han vår bil till stan, har ju redan betald parkering och så ska han ju ändå hem igen i morgon för att ha praktik resten av veckan. 

Göran och Jonna kom precis när vi ätit klart, Meja duschade Lilly och Minnah, Louie får duscha en annan dag, stackarn hade 39,4 grader i temp vid middagen, fick i alla fall i honom lite yoghurt. 

Nu sover alla utom Jonna och vi kikar på en serie som hon börjat på, en oändligt lång!!! Vi äter lite frukost och någon godisbit till det. 

I morgon ska vi ut och åka lite bil, besök hos barnmorskan. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus