Rotmos och fläsklägg!

Idag fick även Louie vara på förskolan, ingen feber och förutom att han är extremt tjurig så var gan pigg och glad. 
Han är inne i en period då han ska protestera mot allt som går, även om han typ får det han för just det tillfället önskar eller ber om 😅. 

En lugn förmiddag hemma, Minnah bäddade ner sig i soffan och kikade på Pippi en stund, sen strosade hon mest runt och lekte med bland annat sina Pippi-dockor innan det var dags för lunch och sen sova. 

(null)
Tänk att du snart ska bli storasyster ❤️

Hon har för övrigt börjat bli superbra på att tala om när hon vill/behöver ny blöja, om den börjar bli kissig eller om hon bajsat, nästan så hon säger till precis innan hon bajsar men ändå inte i så pass god tid att vi hinner in i badrummet för att det ska komma i toaletten. Däremot sätter jag henne på toaletten vid så gott son varje blöjbyte och hon kissar 9 ggr av 10. Så senast till sommaren så är hon nig blöjfri i alla fall dagtid om det fortsätter i samma riktning. 

Virkade och monterade klart snuttefilten idag också, så nu måste jag komma på något nytt att skapa, Jonna har önskar sig stickade vantar så jag ska se vad jag har bland garnerna. 

(null)
Det fick bli en liten drake 😊
(null)

När barnen kom hem från skolan så åkte vi till Åsarna för att hämta hem bussen, nu är den servad och klar, bara nya bromsbelägg och vinterdäck som ska fixas innan vintern. 

Dagens middag åt vi hos svärmor och svärfar, rotmos och fläsklägg, sååå gott! Nästan alla barn älskar det också, speciellt nosen men även köttet så det blev helt slut! 

Vi kom hem en stund efter 20.00 så det var march i säng direkt för de flesta och även om det blir virrigt och stökigt som i en galen hönsgård där ingen vet vad den andra gör så somnade se små relativt snabbt när de väl kommit i säng. 

I morgon är det torsdag och det innebär snart helg igen, veckorna går verkligen fort! 

Nu ska jag sova så att jag förhoppningsvis är pigg i morgon. 
Natti natt 💕

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus