Söndag med fint höstväder!

Det har mest troligt regnat under natten för det var ordentligt blött ute i morse. 
För övrigt sov alla till 06.00 denna morgon och både jag och Göran var de två som var uppe först, sen att jag lade mig 45 min till gjorde ju inget, klev upp strax innan älsklingen åkte till jobbet. 

Satte mig då i köket tillsammans med Ninni och Lilly som vid 07.00 tyckte att de skulle leka skola. Theo och Louie bäddade ner sig i vår säng och kollade tv och Minnah lekte på rummet, jag satte mig som sagt i köket och lyckades få alla trådar fästa och klippta på filte med mormorsrutor som jag knåpat med senaste veckan. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Nu är den klar 😊

Vid 09.00 serverades frukost. 
Efter frukost borstades tänder och en hel del tvätt togs om hand, jag hjälpte Meja, Hilma, Jonna och Towe under tiden som Melvin lekte med Minnah. 

Casper åkte till Svenstavik, skulle hämta vinterdäck, tog med sig Jonna och Meja som skulle en sväng till stan, de tog bussen från Svenstavik. 

När klockan var 11.30 var det dags för Minnah att sova, jag satte mig i soffan med resten. Louie hade då redan hunnit vara ute en stund och lekt tillsammans med Theo och Lilly. 
Hilma fick på Tempo för att köpa morötter och lök. 

Vid 14.00 åt vi mellis ute, äpple, apelsin och vindruvor, sen tog vi och gick en sväng till lekparken, Towe och Melvin skulle duscha och sen spela lite dator tillsammans. 

Hade tänkt gå hem från lekparken vid 16.00 men då kom Casper och Tyra så då stannade vi ett tag till, så skönt också när solen skiner och det faktiskt är riktigt härligt höstväder. 
Vid 17.00 stod i alla fall jag och Ninni hemma i köket och lagade mat under tiden som resten lekte mer ute.

(null)

Det blev tonfisksås och makaroner till middag och ett gäng morotsstavar, Ninni skalade tålmodigt ca 1 kg morötter och sen dukade hon fram både, ketchup, glas, bestick, tallrikar och grytunderlägg. 

Casper borstade tänderna på de mindre barnen när jag fixade undan disken och sen var det Bolibompa på tv en stund innan de skulle sova, jag passade på att ta en snabbdusch under tiden. 

Casper hämtade Jonna och Meja vid bussen strax innan 19.00 och strax efter var det dags för 4 barn att sova, strax därefter även dags för Minnah. 

Jonna duschade, Meja med och sen packade jag och Casper in oss i bilen för att åka mot stan. 
Vi mötte upp Göran i Brunflo, han slutade en stund efter 20.00 och vi åkte hemifrån runt 19.40. 
Både jag och Casper börjar 10.00 i morgon, kanske får jag sova lite längre än vanligt, behöver nog i alla fall inte trängas med någon annan än mig själv. 

Casper såg en annons på Facebook på 5 st tråg i trä som han skrev på och dem var vi och köpte i Odensala innan vi mötte upp en kille som köpte extraljus och sist tog vi en tur på Ica Maxi för att handla lite frukost till Casper inför veckan. 
Parkerade och tog oss till lägenheten som för övrigt kändes som en bastu i jämförelse med temperaturen ute som är ca +8 grader. 

Ska äta upp resten av min glass som jag lämnade här i torsdags och se ifall jag orkar se klart filmen som jag inte såg klart då och sen blir det sova. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus