Söndag och hårvård...

Morgonen var relativt lugn till en viss gräns, jag tror jag sov ganska bra under natten, Göran gick upp för att låta mig sova men så vaknade Tyra och då måste någon gå ut med henne direkt och eftersom jag ändå behövde meddela någon av se andra och därmed klev upp så blev jag pigg och tog henne på promenad själv.  Tanken var ju god min älskling ❤️ 

Dagen var halvslapp men Göran satte upp en lampa och jag plockade lite med lite av varje. 

Göran skulle egentligen ja jobbat men har haft ont i halsen och kroppen senaste dagarna och även lite feber så han vart hemma. 

I fredags fick jag reda på att det var planerat egen hårvård tills idag, söndag, skulle ju inte ha funkat att jag var med om Göran jobbat men nu hade han ju hjälp av de större barnen och jag kunde åka iväg ändå. Eftersom jag inte varit med och fått mitt hår fixat sen i februari så kändes det som att jag verkligen ville ha det gjort. 
Jag och Meja åkte vid 14.15 tiden, köpte med oss mat på vägen och en stund innan 16.00 var vi på plats. 

Strax efter 22.00 gick bi från salongen och åkte hemåt, med bara hälften av håret kvar och med en ljusare färg, det gjordes blandning av folieslingor och balayage för att få håret ljusare. Nu klarar jag mig ett bra tag till, rakade en undercut i nacken för att dels få håret tunnare men mest pga mina eksem i nacken som redan idag mår sååå mycket bättre av den luftigare miljön 😃. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Meja stöp isäng direkt när vi kom hem, jag var vaken till 02.00 ca, Louie vaknade precis när jag lagt mig och jag satt med honom tills han somnat igen. Han hade lite feber när han lade sig. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Fint 😊

Svar: Tack 😊
Kimsan

2019-09-23 @ 21:27:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus