Torsdag och fredag...

Torsdag morgon såg ut som följer, kliva upp och duka fram frukost, fil och flingor idag, brukar annars vara gröt men idag behövde vi något som tar kortare tid. 

Alla skolbarn till bussen som vanligt förutom Jonna som åkte bil med mig, Minnah och dagisbarnen (Lilly och Louie). 
Lilly och Louie fick lov att komma en timma tidigare idag och därmed äta frukost, varför detta!? Jo för att de ska slippa sitta i bilen och åka 20 mil bara för att jag och Göran måste mötas i stan då han slutar 09.00 och jag börjar 10.00. Skulle de åka med till stan så skulle de missa ca 2 timmar av förskoletiden. 

Jag lämnade av de två på dagis/förskolan och åkte sen vidare till Svenstavik, släppte av Jonna och så fortsatte jag, Minnah och Tyra, som också var med, till Östersund. 

En lite lugnare dag på jobbet, bland annat en permanent. 
Efter jobb gick jag till Caspers lägenhet och lämnade av grejer, sen gick vi till Kebab Baren och åt middag. Blev för mätt men ändå köpte jag sen en Ben&Jerry på Coop bara för att de var billiga! Klämde i mig halva under tiden som jag försökte se en film men sen gick det inget mer så den åkte in i frysen. Försökte kika mer på filmen men tröttheten kom fort så det blev till att lägga sig. 

Igår var det fredag, Casper skulle iväg tidigt, besikta en bil innan skolan. Tid på besiktningen 07.40 men skulle på Jula för att handla en lampa innan. Jag vaknade samtidigt som honom och tänkte att jag lika gärna kunde följa med, skulle ju ändå vara senast 09.00 på jobbet då vi hade månadsmöte. 
Komedifilmer strax efter 08.00 och satte mig i en av sofforna och lyssnade på ljudbok. 

Slutade redan 18.00 igår, handlade lite ost och kex mm innan jag åkte hemåt, passa på att mysa lite eftersom Göran ska jobba helgen. 

Idag är det ju lördag, men skriver om hur denna dag varit lite senare, nu ska här strax nattas barn... som för övrigt klev upp på tok för tidigt i morse...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus