April är här!

April månad är här och snart är dag 3 till ända. 
Det är fredag och helgen är här, skönt, hoppas jag i alla fall. 

Noah har hunnit bli 5 månader, han växer som han ska och sover fortfarande inte på kvällarna förrän vi lägger oss, jag jobbar vidare på det. 

Idag blev vi bjudna på middag hos svärmor, hon fyllde år den 1:a. Det var Natchosgratäng och barnen höll sig förvånansvärt lugna både under själva middagen och efteråt. 
Lite halvt kaos när vi kom hem sen och alla små skulle göra sig klara för sängen men det löste sig och barnen somnade snabbt och snällt. Bara tråkigt att man ska behöva bli arg eller låtsas vara arg för att saker och ting ska fungera och barnen ska lyssna. 

Nu sitter jag och nattar Minnah, ska hänga en till maskin tvätt och sen ska jag nog slå mig ner i soffan! 
Både jag och Göran är trötta, Göran är extra skö pga att han är förkyld. 

Igår bytte vi sovrum med de små barnen, idag har jag rensat i min byta för att få plats med saker som varit i skåpet som står i rummet som vi hade. Jag har även fixat i ordning så Hilma, Towe, Ninni och Lilly, som ska dela på det stora rummet, fått varsin hylla i skåpet att ha sina grejer på. 
Theo och Louie ska så småningom sova uppe med Melvin, Meja inne hos Jonna och Casper ska få ta rummet där ute igen. 

Nu kom älsklingen precis med tvättkorgen innehållande tvätten som jag ska hänga. Minnah verkar ha somnat och snart får jag mysa med Noah i soffan ❤️

(null)
Minnah följde med pappan till stan en sväng idag och fick köpa sig ett par brillor, hon älskar dem!!! Ville sova med dem också men det fick hon inte. 
❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus